Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σπουδαία νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου πέτυχε η ΑΕΜ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής η Α.Ε.Μεσολογγίου που επικράτησε του ισχυρού Μεσσηνιακού με 1-0.



Παίζοντας παθιασμένα και έχοντας πολλούς παίκτες σε καλή ημέρα η Μεσολογγίτικη ομάδα έδειξε ένα άλλο πρόσωπο απ ότι στα φιλικά παιχνίδια  πού και  να χάσεις, κερδίσεις, πόντους δεν παίρνεις  η ΑΕΜ έδειξε στήν πρεμιέρα ότι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες πού έχει το φετινό πρωτάθλημα με εμφανίσεις σαν την σημερινή.
Ο Βασ. Ξανθόπουλος ξεκίνησε τον αγώνα με τον Αντρεα Ρόκκο κάτω απο τα δοκάρια, τον Μπούρο δεξι μπάκ ,τον Ανυφαντή αριστ. μπάκ ,και αμυντικό δίδυμο τους Δενδρινό Π. και Μπαλαούρα Κ.,τον Καβαλλάρη Θ. αμυντικό χάφ έχοντας δεξιά του τον νεαρό Αρώνη και αριστερά του τον Νάκο στίς πτέρυγες Μιχαλόπουλο [δεξιά] ,και Σαραντόπουλο [αριστερά] και στην κορυφή της επίθεσης τον Πέντσα.
Δύσκολα κάποιος θα βρεί υστερήσαντα σήμερα αφού όλοι οι παίκτες την ΑΕΜ προσπάθησαν για το τρίποντο ,αλλά ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στον Ανυφαντή [σπουδαία μεταγραφή] ,στους απροσπέλαστους Δενδρινό και Μπαλαούρα στην άμυνα ,τον Καβαλλάρη που ηρεμούσε την ανάπτυξη της ομάδας ,πολύ καλός και ο Αρώνης ,ενώ ο Σαραντόπουλος[φωτογραφία] πηγή κινδύνων για την φιλοξενούμενη ομάδα,και ο μαχητικός Χ. Πέντσας.ένώ πολύ σταθερός ο τερματοφύλακας Ρόκκος Α.
Το μοναδικό γκόλ του άγώνα πέτυχε ο Σαραντόπουλος [Μεσσήνιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής] στο 45΄μετά απο γύρισμα του Πέντσα.
Στο β΄ημίχρονο στην θέση του Μιχαλόπουλου πέρασε ο Ξευγένης,στην θέση του Ανυφαντή ο Θεοδωρίδης και στο τέλος στην θέση του Σαραντόπουλου ο ΤσΙούνης..

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Ρόκκος Α, Μπούρος, Ανυφαντής[75΄Θεοδωρίδης], Καβαλάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (58΄ Ξευγένης), Αρώνης, Πέντσας, Νάκος, Σαραντόπουλος (83΄ Τσιούνης).



ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Τσάκωνας): Κυριακόπουλος, Νινιός (76΄ Κουλούρας), Μπαστακός (46΄Σπανός), Κουρεντζής, Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Χελάς (46΄ Ταχματζίδης), Βιτάλι, Τσουλάκος, Δασκαλάκης.