Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πάνος Λινάρδος σκόραρε στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την νέα του ομάδα [Αναγέννηση Δερύνειας] στην πρεμιέρα της Β΄Εθνικής Κύπρου

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, ανάμεσα σε Αναγέννηση και Αγία Νάπα στην Δερύνεια. Οι δύο... γκολτζήδες των ομάδων,  Π. Λινάρδος και Κολοκούδιας διαμόρφωσαν το 1-1.



Με τους καλύτερους... οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι η γηπεδούχος ομάδα, αφού μόλις στο 2' ο Λινάρδος... άνοιξε το σκορ και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού. Η Αγία Νάπα όπως ήταν αναμενόμενο έδειξε διάθεση να επιτεθεί, πήρε την κατοχή της μπάλας όμως δεν ήταν ουσιαστική με την Αναγέννηση να κρατά σχετικά εύκολα το υπέρ της 1-0 στο πρώτο μέρος.

Καλύτερη η Αγία Νάπα στην μεγαλύτερη διάρκεια της επανάληψης, πίεσε και εντέλει κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 58'. Ο Ανιουέτα εκτέλεσε το πλάγιο, η μπάλα έφτασε στον Κολοκούδια ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Παρά την ασφυκτική πίεση της Δερύνειας, τίποτα δεν άλλαξε και τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 1-1.

**** στίς κερκίδες του γηπέδου ήταν και οι γονείς του Μεσολογγίτη μεσοεπιθετικού Πάνου Λινάρδου ,και ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής φρόντισε να τους ικανοποιήσει τόσο για την πολύ καλή του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο ,και με το γκόλ που πέτυχε..