Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ποδοσφαιρικό τουρνουά για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με σύνθημα «Παίζουμε με χαμόγελο» την Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.Ν.Α., στο Emileon Sport Center (Δοκίμι), το 1ο ποδοσφαιρικό τουρνουά, με σκοπό την ενίσχυση του Εθελοντικού Οργανισμού για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
         
                                                                                                                                                      Οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις ξεκινούν στις 6 το απόγευμα και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 2 ευρώ, θα ισχύει και για τις δύο ημέρες, ενώ για τα παιδιά η είσοδος θα είναι δωρεάν. Events, εκπλήξεις και ένα μεγάλο δώρο σας περιμένουν. Ακόμη ο «θαυματοποιός» Κρίστοφερ, της Ελληνικής Ακαδημίας Ταχυδακτυλουργών, θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους με ένα μεγάλο ταχυδακτυλουργικό θέαμα!!!
Για το σκοπό αυτό την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 18:45 μ.μ. στο σπίτι της Ημερήσιας Φροντίδας Αγρινίου, που στεγάζεται στο Δ.Δ. Καλυβίων, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομάδων που συμμετέχουν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά , με σκοπό τη στήριξη του Εθελοντικού Οργανισμού για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ακόμη, θα ανακοινωθεί το πλήρες διήμερο πρόγραμμα του τουρνουά. Συμμετέχουν οι κάτωθι ποδοσφαιρικές ομάδες: Παναιτωλικός (U-20), Α.Ε. Μεσολογγίου, Π.Α.Ο.Κ. Καλυβίων, Ολυμπιακός Παναιτωλίου, Φλόγα Παλαιομάνινας, Αναγέννηση Θέρμου, Παναμβρακικός Μπούκας και Αστέρας Καμαρούλας.