Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η χώρα της κωλοτούμπας πανηγυρίζει

Στη χώρα που ουδείς προφήτης δεν είναι στον... τόπο του, αλλά κάπου δίπλα - συνήθως στου γείτονα, δε θα μπορούσε να ησυχάσει ο επικοινωνιακός Αντρέα Τρινκιέρι, ιδίως μετά από δύο κακές ήττες, για τις οποίες φέρει και αυτός ευθύνη. Άλλος ονόμασε την Ελλάδα τη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, εμείς λέμε ότι είναι η χώρα της κωλοτούμπας. Ιδίως από όσους και για όσους θεωρούν ότι είναι οι μόνοι που δικαιούνται να έχουν άποψη, και η άποψη τους είναι και η σωστή!




Άλλο να κάνεις κριτική, όπως κάναμε κι εμείς, η οποία στηρίζεται σε δεδομένα - και που λέμε ότι και σήμερα έκανε λάθη ο Τρινκιέρι - κι άλλο ο αφορισμός. Άλλο να λες ότι κακώς δε βάζει πιο πολύ τον Μπουρούση και τον Φώτση και άλλο να λες ότι μοιάζει με τον εθνικό σταρ Ανδρέα Ευαγγελόπουλο, που δείχνει ότι είσαι και βλάκας ρατσιστής.

Δημοκρατία, στη χώρα που τη γέννησε, δε σημαίνει ότι πρέπει επιβάλλεις την άποψη σου, αλλά απλά να την καταθέτεις και αν την υιοθετήσουν οι περισσότεροι, πιθανώς να είναι και η σωστή.

Ο Τρινκιέρι εξ αρχής δεν έγινε δεκτός με επευφημίες, παρά το ότι είναι ένας ικανός νέος προπονητής, γιατί δεν ήταν ωραία η... φάτσα του, ή γιατί κάποιοι άσχετοι που μπασκετογραφούν δεν είδαν τον κολλητό τους ή τον συγγενή τους να γίνεται προπονητής της Εθνικής Ελλάδας. Ο Ιταλός είναι είδος με ημερομηνία λήξης στο ελληνικό μπάσκετ, το ξέρει κι ο ίδιος και μακάρι να διαψευστούμε σε αυτό. Είναι ένας καλός προπονητής, που όμως κάποια στιγμή θα φύγει κι αυτός με κάποια "ρετσινιά".

Μέχρι τότε ας τον αφήσουμε να παλέψει με τους παίκτες μας, οι οποίοι έχουν και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης και στις ήττες και στην παλικαρίσια μεγάλη σημερινή νίκη. Ας το χαρούν όλοι μαζί κι ας προετοιμαστούν για πολλά ντεσιμπέλ το Σάββατο (22.00 το ματς!) γιατί τώρα η "Στόζιτσε Αρένα" πάλλεται στον αγώνα Σλοβενίας-Ιταλίας. Φανταστείτε με εμάς τι έχει να γίνει...
Καλό ξημέρωμα!
basketplus.gr