Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τέλος ο Τηλυκράτης από το πρωτάθλημα!

Ο θυμόσοφος λαός λέει πως η καλή μέρα από το πρωί διαφαίνεται. Στην περίπτωση της Γ’ Εθνικής, γενικότερα, και του Τηλυκράτη, ειδικότερα παίρνει χιουμοριστική τροπή.




Αναλυτικότερα, η ομάδα από τη Λευκάδα δε θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα στην Τρίτη τη τάξει κατηγορία, ούτε και στο κύπελλο, καθώς δε συμπλήρωσε το ρόστερ της. Να σημειωθεί πως ο σύλλογος είχε δηλώσει, κανονικά συμμετοχή και «μπήκε» στην κληρωτίδα του πρωταθλήματος.

Έτσι η Καστοριά μετράει μείον μια ομάδα στον όμιλο της και γλιτώνει το ταξίδι στη Λευκάδα!

Μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση του Τηλυκράτη, το μέλλον για τη Γ’ Εθνική μοιάζει δυσοίωνο, διότι πιθανόν πολλές ακόμη ομάδες να μην αντέξουν μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Επιτροπή Κυπέλλου, αφού έλαβε υπόψη της την παραίτηση του σωματείου Τηλυκράτης από τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Γ' Εθνικής, προέβη στη ματαίωση του αγώνα Κυπέλλου Γ' Εθνικής της 15/9/2013 Τηλυκράτης-Δόξα Πεντάλοφου". [στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίζεται ο νεαρός Μεσολογγίτης ποδοσφαιριστής Γιάννης Χαλαζιάς]
Έτσι η Καστοριά μετράει μείον μια ομάδα στον όμιλο της και γλιτώνει το ασύμφορο ταξίδι στην Λευκάδα! ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (!): Πολύ κακό για το τίποτα. Ο Τηλυκράτης εντέλει δε θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της Γ' Εθνικής, παρότι είχε δηλώσει συμμετοχή και πήρε μέρος στην κλήρωση! Δεν οργανώθηκε, ούτε και συμπλήρωσε ρόστερ.
Ο Τηλυκράτης παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της Γ' Εθνικής καθώς δεν μπόρεσε να φτιάξει ομάδα και να οργανωθεί. Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση και δεν ξέρουμε πόσες ακόμα ομάδες θα αντέξουν μέχρι τέλους...
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η Επιτροπή Κυπέλλου, αφού έλαβε υπόψη της την παραίτηση του σωματείου Τηλυκράτης από τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Γ' Εθνικής, προέβη στη ματαίωση του αγώνα Κυπέλλου Γ' Εθνικής της 15/9/2013 Τηλυκράτης-Δόξα Πεντάλοφου".
Αναρτήθηκε από manager_blogger@yahoo.gr