Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μπορούσε κάτι καλύτερο…ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0) στην Θεσσαλονίκη με τον ΑΡΗ. Τα καναρίνια δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν να πάρουν το «διπλό» αν είχαν εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε στα τελευταία 20 λεπτά, αφού ο ΑΡΗΣ συνέχισε το παιχνίδι με δέκα λόγω τραυματισμών.



Καμαρά, Μπρακάλι και Μπικέι οι κορυφαίοι για τον Παναιτωλικό.

Τραγικός ο Παναιτωλικός στο πρώτο 20λεπτο του β' μέρους.




Πως έπαιξε

Ο Μ.Χαβος επέλεξε το 4-4-2 με τον Μπρακάλι να είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ ήταν ο Γκάλο και αριστερό ο Μελισσάς. Στο κέντρο της άμυνας ο Μπικέι με τον Κούσα. Στο κέντρο έπαιξε ο Τζούνιορ με τον Γοδόι. Αριστερό χαφ έπαιξε ο Πόι και δεξί ο Μπακάκης. Στην κορυφή ήταν ο Καμαρά με τον Μπόγιοβιτς. Στο δεύτερο μέρος ο Σφακιανάκης πήρε την θέση του Πόι με τον Παναιτωλικός να αλλάζει το σύστημα του σε 4-3-3. Μπηκαν ακόμη ο Μουμίν στην θέση του Τζούνιορ και ο Πασάς σε αυτή του Μπόγιοβιτς.

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλά στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλας με τον ΑΡΗ να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να μην δημιουργεί φάσεις. Γενικά σε όλο το πρώτο μέρος οι δυο ομάδες δεν δημιουργούσαν φάσεις και δεν ήταν καθόλου απειλητικές. Η πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 28΄ όταν ο Καμαρά μπήκε στην μικρή περιοχή και αφού πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο βγήκε τετ α τετ, γλίστρησε, σέντραρε, με την μπάλα να περνά παράλληλα με την εστία του Διούδη και να χάνετε μια μεγάλη ευκαιρία. Μετά το 30 λεπτό ο ΑΡΗΣ ανέβασε την απόδοση του και έγινε επικίνδυνος. Στο 32 ο Αγκάνθο έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος με το σουτ που επεχείρησε να σταματά στο δοκάρι. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΑΡΗΣ είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να φτιάξει άλλες φάσεις και το πρώτο μέρος έληξε χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός δεν μπήκε καθόλου καλά στο παιχνίδι δίνοντας αρκετό χώρο στον ΑΡΗ. Μέχρι το 70 λεπτό ο ΑΡΗΣ είχε την κατοχή και προσπαθούσε να φτιάξει φάσεις. Ο Μπικέι μαζί με τον Μπρακάλι κρατούσαν το μηδέν για τον Παναιτωλικός με την εικόνα του παιχνιδιού να αλλάζει όταν ο ΑΡΗΣ έμεινε στην ουσία με δέκα παίκτες. Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε νωρίς τις αλλαγές του, με τον Παπαδόπουλο να μην μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού. Ο ΑΡΗΣ έδειχνε να μην έχει καθόλου δυνάμεις αφού κι άλλοι ποδοσφαιριστές του έδειχναν να έχουν μυϊκά προβλήματα. Ο Παναιτωλικός μετά από αυτό ξύπνησε και με πρωταγωνιστή τον Καμαρά προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ. Ο Μπόγιοβιτς στο 75’ από το ύψος της περιοχής νικήθηκε από τον Διούδη και ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το παιχνίδι. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και κάπως έτσι οι δυο ομάδες έμειναν στο μηδέν.


Ο Καμαρά ήταν ο καλύτερος παίκτης για τον Παναιτωλικό αφού ήταν ο μόνος που με τις ατομικές του ενέργειες προσπαθούσε να απειλήσει τον ΑΡΗ. Εξαιρετικός ήταν και ο Μπρακάλι .


Ο Μελισσάς δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού κάνοντας αρκετά λάθη.



Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Τσουμάνης, Πουλίδο, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος (27’ λ.τ. Οικονομόπουλος), Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος (58’ Ίμπε), Τάτος (66’ Αγγελούδης), Ουντότζι, Αγκάνθο.

Στον πάγκο: Μπουζάνης, Καραγκούνης, Μανιάς, Ηρακλής
.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μπακάκης, Μπίκε, Κούσας, Ζούνιορ (83’ Μουμίν), Γοδόι, Πόι (64’ Σφακιανάκης), Καμαρά, Μελισσάς, Μπόγιοβιτς (87’ Πασάς).

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Μεταξούλης, Παπουτσογιαννόπουλος, Άσκες. 


Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Δημητριάδης (Καστοριάς)
Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»


panaitolikos1926