Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με την συμπαράσταση της ομάδας Νέων του Αστέρα Τρίπολης και οχι μόνο η ΑΕΜ αγωνίστηκε με τον Παναρκαδικό...

Στον αγώνα με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη η ΑΕΜ είχε την συμπαράσταση εκτός των 35 περίπου φιλάθλων που ταξίδεψαν απο το Μεσολόγγι να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών μας, και κάποιους απο το χορευτικό του Δήμου μας που είχαν πάει στην πρωτεύουσσα της Αρκαδίας για τις εκδηλώσεις που γίνοταν εκεί..
                                       
                                                                                                                       Πάντως εκείνο που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η παρουσία της ομάδας Νέων του Αστέρα Τριπόλης που λόγω Σαραντόπουλου-Αρώνη που αγωνίζονται στην ομάδα της ΑΕΜ δημιούργησαν στην κερκίδα μία "καυτή" ατμόσφαιρα, με φωνή, ρυθμό και παλμό υπέρ της ομάδας μας.Αξίζει να σημειωθεί οτι και οι δύο πρωην συμπαίκτες τους ηταν στην βασική 11αδα που κατέβασε στον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής Βασ. Ξανθόπουλος.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων[φωτογραφία] ζήτησαν απο τον πρόεδρο της ΑΕΜ Διον. Βισβίκη πριν την έναρξη του αγώνα να δώσει άδεια ώστε να μείνουν για μια ημέρα στην Τρίπολη οι δύο ποδοσφαιριστές [Αρώνης -Σαραντόπουλος],και ο πρόεδρος υποσχέθηκε ότι αν είναι θετικό το αποτέλεσμα θα τούς δώσει άδεια ,οπως και έγινε τελικά.
Παντως στα αξιοσημείωτα στην κερκίδα ήταν η παρουσία 30 ατόμων απο το χωριό του Αρώνη που βρίσκεται περίπου  3ώρες μακριά απο την Τρίπολη, όπως και φίλοι του Σαραντόπουλου ταξίδεψαν απο την Μεσσήνη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Ετσι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ και με την παρουσία των φίλων της στην κερκίδα και παίζοντας για ακόμη μία φορά με ψυχή και πάθος πήρε το θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα.