Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το μυαλό στη πρεμιέρα με Άρη Αιτωλικού

Στους ρυθμούς της κυριακάτικης (22/9, 16:30) πρεμιέρας με τον Άρη Αιτωλικού κινείται πλέον η Κόρινθος.



Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Μεσσηνιακό έχει ήδη ξεχαστεί και εκείνο που ενδιαφέρει άπαντες στην ομάδα, είναι να μπει με το... δεξί στο πρωτάθλημα. Όλες οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και η Μπάρτσα καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη για να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης γνωρίζει καλά και έχει επισημάνει αρκετές φορές πως το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και φυσικά, η Κόρινθος δεν έχει την πολυτέλεια να υποτιμήσει κανένα αντίπαλο. Η ομάδα άλλωστε, είναι καινούργια, ξεκίνησε αργά την προετοιμασία της και θα χρειαστεί κάποιο διάστημα προσαρμογής, για να παρουσιαστεί πανέτοιμη.

Στην Κόρινθο έχουν συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον Άρη Αιτωλικού, γνωρίζουν πως πρόκειται για αξιόλογο αντίπαλο και θα χρειαστεί μια καλή εμφάνιση, για να έρθει η νίκη.

Χωρίς Μπούκη

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Μάρκος Μπούκης δεν υπολογίζεται για τα δύο πρώτα ματς, καθώς κουβαλά ποινή δύο αγωνιστικών από το περσινό πρωτάθλημα και την παρουσία του στον Πέλοπα.

Από εκεί και πέρα, έως την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα της συμμετοχής των Γκεοργκίεφ, Ντραγκόλοφ και Χαρίτου. Η Κόρινθος έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΟ και περιμένει την έκδοση των δελτίων των τριών ποδοσφαιριστών.
korinthiasports.gr