Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μέ λίγα λόγια....


 Στο  Μεσολόγγι βρέθηκε το Σάββατο ο νέος προπονητής της ΑΕΜ Βασ. Ξανθόπουλος
 
                                                                                                                                 ,                         και αφού στα γραφεία της ομάδας μίλησε για θέματα που αφορούσαν το ξεκίνημα της προετοιμασίας με την Διοίκηση ,στην συνέχεια πέρασε απο τα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης ,και είχε εγκάρδιους χαιρετισμούς με πολλούς φιλάθλους ,ακόμη και με ορισμένους που στο παρελθόν δεν έτρεφαν και ιδιαίτερη συμπάθεια προς το προσωπό του ,αφού τον έβλεπαν σαν αντίπαλο προπονητή.Πάντως η παρουσία του στήν πόλη έδωσε μια άλλη αίσθηση εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.
 Σχέδια για το μέλλον έχει ο πρόεδρος της Ενωσης Ευηνοχωρίου Αλαφοδήμος Ευάγγελος, με την δημιουργία τμημάτων υποδομής στην ομάδα.Ηδη ενημερώθηκε και ο προπονητής Πατρινός Μελ. και σε λίγες ημέρες θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις.
 Την Κυριακή 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Συλλογος Δρομεων Αιτωλικού, σε συνεργασία με τον σύλλογο ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ, τον σύλλογο αρχαία Καλυδώνα και την αθλητική ένωση Ευηνοχωρίου, υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, διοργανώνει στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας,  αγώνα 10 χλμ, στην μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή και φίλου Χάρη Θεοδωρακάκη που έφυγε από την ζωή πρόωρα, σε ένα τροχαίο ατύχημα στην περιοχή των ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

Ώρα εκκίνησης του αγώνα 10 χλμ 19:00 από το ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ με τερματισμό την πλατεία ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (ΝΙΑΒΗ).

Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας 1000μ για παιδιά στην πλατεία ΝΙΑΒΗ

Η διαδρομή του αγώνα 10 χλμ, είναι επίπεδη.

Δηλώσεις συμμετοχής, με την συμπλήρωση της συνημμένης αίτησης και αποστολή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση:  makissarantaras@hotmail.com , μέχρι 7-8-2013

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής.

Λίγες δηλώσεις   θα γίνουν και στην Γραμματεία 17:30 μέχρι 18:30 την ημέρα του αγώνα.

Μετάλλια και διπλώματα θα δωθούν σε όλους τους τερματίσαντες αθλητές.

Κύπελλα θα δοθούν στους πρώτους κάθε κατηγορίας. Οι κατηγορίες θα βγουν ανάλογα με την συμμετοχή των αθλητών.

Μετά το τέλος των αγώνων θα δοθεί κέρασμα, μπουφές από τους τοπικούς συλλόγους.

Για περισσότερες πληροφορίες-συνεννοήσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα τηλ. 2632300858 ή κινητό 6977532960 κ. Μάκη Σαραντάρα ή στα τηλ των συλλόγων: ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ – υπεύθυνος Πάνος Δασκαλάκης 6948211528 , Αρχαίας Καλυδώνας – υπεύθυνος Σπύρος Ζαρκάδας 6934852635 και Αθλητική Ένωση Ευηνοχωρίου – πρόεδρος Ευάγγελος Αλαφοδήμος 6972201106.
 Τέλος ο έμπειρος αμυντικός μέσος Γρηγοριάδης απο τον Αρη Αιτωλικού.
 Το ερχόμενο Σάββατο ο Αρης Αιτωλικού θα δώσει το πρώτο του φιλικό αγώνα με την ομάδα Νέων του Παναιτωλικού.Ο προπονητής Αντ. Ζήκος [φωτογραφία] συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις και με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Ευθυμίου
Σήμερα Δευτέρα η Α.Ε.Μεσολογγίου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της εν όψη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.Ηδη το ρόστερ συμπληρώνεται και ενθουσιασμός επικρατεί στίς τάξεις της Μεσολογγίτικης ομάδας για την φετινή πορεία της ομάδας ,αφού ο βασικός κορμός παρέμεινε σχεδόν όλος και έγιναν με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Β.Ξανθόπουλου οι κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις απο τον πρόεδρο Διον. Βισβίκη και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.