Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πάρτυ στο κλουβί, είμαστε για Α' εθνική......Στην κορυφή της βαθμολογίας ο Παναιτωλικός!

Ο Παναιτωλικός με μια επιβλητική εμφάνιση επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου και έκανε ένα τεράστιο βήμα για την άνοδο. Καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Μάκη Χάβου έλεγχαν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τον αγώνα και πέτυχαν μια σπουδαία νίκη.




Ο Μπελόν στο 1 λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Σφακιανάκη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας στο 40 λεπτό με κεφαλιά. Μείωσε ο Μπρέσκα που στην φάση του γκολ ήταν σε καθαρή θέση οφσάιντ

Με αυτή την νίκη ο Παναιτωλικός έμεινε μόνος πρώτος(8β) στην κορυφή της βαθμολογίας και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την άνοδο.

Με μεγάλη καθυστέρηση άρχισε το παιχνίδι όταν ο Καρράς τραυματίστηκε στο χέρι από κροτίδα .
Εκπληκτική η παρουσία του κόσμου, που βοήθησε τα καναρίνια να πετύχουν την μεγάλη νίκη. Δεν έχει προηγούμενο η σημερινή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναιτωλικού.

Εκπληκτική και η παρουσία των Guerreros.

Αποβλήθηκε στο τέλος ο Τζούνιορ.


Το παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του παιχνιδιού άνοιξε το σκορ με τον Μπελόν. Ο Κουτσοσπύρος πάσαρε στον Μπελόν και αυτός με εκπληκτικό κοντρόλ και σουτ έβαλε φωτιά στο κλουβί. Στα επόμενα λεπτά ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος και προσπάθησε να φτιάξει ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μετά το 20 λεπτό ο Παναιτωλικός πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα και προσπαθούσε να πετύχει ακόμη ένα γκολ. Ο Μπακάκης έχασε τεράστια ευκαιρία για να πετύχει και αυτός ένα γκολ . Στο 40 λεπτό μετά από κόρνερ του Σίσιτς ο Σφακιανάκης πετάχτηκε στην καρδία της άμυνας του Ολυμπιακού και με εκπληκτική κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για τον Παναιτωλικό. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κυανοκίτρινοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και το έλεγχαν πλήρως. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορούσε να απειλήσει και το μόνο που έκανε ήταν σκληρά μαρκαρίσματα πάνω στους παίκτες του Παναιτωλικού. Από το πουθενά στο 70 λεπτό ο Μπρέσκα από καθαρή θέση οφσάιντ βρέθηκε στην μικρή περιοχή και μείωσε για την ομάδα του, γεμίζοντας με άγχος τους παίκτες του Παναιτωλικού. Στα επόμενα 20 λεπτά όμως ο Παναιτωλικός έλεγχε το παιχνίδι και δεν έδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να φτιάξει ευκαιρίες για να πετύχει την ισοφάριση. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Παναιτωλικού να αποθεώνονται από τον κόσμο.





Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Κούσας, Ιωάννου, Μπακάκης, Δάρλας, Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Καμαρά (91' Αραμπατζής), Σίσιτς, Μπελόν (90' Μουμίν), Κουτσοσπύρος (70' Φαβάλι).

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Σολάκης, Πινδώνης, Γκοτόβος, Παλαιολόγος, Μπολάτι (52' Μπρέσκα), Τσιάτσιος, Πετκάκης (55' Γόγολος), Ολίσε, Στογιάνοφ, Γενγκά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέζος (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Πεντζερέτζης, Ναλμπάντης (Κιλκίς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζούνιορ, Φαβάλι - Πετκάκης, Ολίσε, Γκότοβος, Στογιάνοφ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90+3' Τζούνιορ

Μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου ο Παναιτωλικός βρέθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, κάνοντας το μεγάλο βήμα για την άνοδο. Το διπλό του Ηρακλή στον Βόλο επί της Νίκης έβαλε ξανά τον Γηραιό στο παιχνίδι της πρώτης θέσης.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός Βόλου 2-1
(1’ Μπελόν, 40’ Σφακιανάκης- 69’ Μπρέσκα)


Νίκη Βόλου-Ηρακλής 0-1
(24’ Σιατραβάνης)

Η βαθμολογία play off Football League

1. Παναιτωλικός 8
2. Ολυμπιακός Βόλου 5
3. Ηρακλής 4
4. Νίκη Βόλου 2

Η επόμενη 4η αγωνιστική (12/6)

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής
Παναιτωλικός-Νίκη Βόλου

panaitolikos1926.gr