Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η «ΠΑΕ ΑΕΚ» μπλοκάρει την μεταγραφή του Φούντα!!!

Ο Ταξιάρχης Φούντας ταξίδεψε στην Αυστρία πριν από μερικές μέρες για να κάνει τις τελικές συζητήσεις με την Σάλζμπουργκ.




Και μάλιστα ήδη βρίσκεται στην Γερμανία και στο προπονητικό κέντρο κοντά στο Μπίλεφελντ, που οι αυστριακοί πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Όμως ακόμα δεν έχει υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Φούντα από την Σάλζμπουργκ.

Με τα ΜΜΕ της Αυστρίας να έχουν αρχίσει να αναρωτιόνται αν έχει προκύψει κάποια εμπλοκή στο ζήτημα. Την απάντηση έδωσε ο Ραλφ Ράνγκινγκ. «Όλα θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις στην ΑΕΚ. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα συνεχίσει να υφίσταται το κλάμπ» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Σάλζμπουργκ, εννοώντας την εταιρία ΑΕΚ και όχι φυσικά την ομάδα.

Από την στιγμή που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η λύση της ΠΑΕ, καμία ομάδα (και εν προκειμένω ούτε η Σάλζμπουργκ) δεν μπορεί να αποκτήσει τον Φούντα ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Και αυτό είναι το πρόβλημα που προς το παρόν μπλοκάρει την μεταγραφή του νεαρού μεσοεπιθετικού. Τουλάχιστον ως προς την επισημοποίηση της.
aek-fans21.blogspot.gr