Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ωραίο θέαμα στον φιλικό αγώνα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.[κορασίδες]

 Συνέχεια των φιλικών παιχνιδιών , έδωσε η ομάδα του Μεσολόγγι  2008  με την ομάδα του Ατρομήτου Αθ. [κορασίδες]στο Ενωσιακό  γήπεδο ΄΄ Θ. Πασσιόπουλος  και με αυτόν τον αγώνα έκλεισε η αγωνιστική περίοδος  για την γυναικεία ομάδα του Μεσολογγίου..
Οι ομάδες αναδείχτηκαν  ισόπαλες 3-3 σε ένα πλούσιο  παιχνίδι με πολλά τέρματα



Το παιχνίδι παρότι  δεν έγινε και στην καλύτερη ώρα [12.30μ.μ.] ήταν πολύ καλό ,και οι δυο ομάδες παίζοντας με πολύ τακτική και αγωνιστική πειθαρχία ,έδειξαν ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο κάνει βήματα προόδου στην χώρα μας καί θέλει την στήριξη όλων.
Η ομάδα του Ατρομήτου με καλή κυκλοφορία της μπάλας και με κινητήριο μοχλό την 18χρονη Τράγου Μ. [διεθνής] κατάφερε νά ανοίξει το σκόρ στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη στην περιοχή της Κάππα , οταν σε κόρνερ της αρχηγού του Ατρομήτου κακή συννενόηση Τραυλού Αθ. και της Κάππα και με αυτογκόλ γίνεται το 0-1[γενικά και στο πρωτάθλημα που τελείωσε η Μεσολογγίτικη ομάδα δεχότανε παρόμοια γκόλ]
Στο 34΄σε μπαλιά της Χρ. Πρασσά η 14 χρονη Μ.Καπνίση ξεφεύγει απο το κεντρικό δίδυμο και με πλασέ κάνει το 1-1.
Στο 55΄με ωραία ενέργεια η Καπνίση και με σούτ εκτός περιοχής δίνει προβάδισμα στην γηπεδούχο ομαδα και 2-1.
Στο 70΄σε καταπληκτική ασίστ της Χοτζάι Πελ. η 10χρονη Μαρκουτσά ΄΄τρυπώνει΄΄ στην άμυνα του Ατρομήτου και με καταπληκτικό πλασέ κάνει το 3-1.
Στην συνέχεια κάτι οι αλλαγές ,κάτι οτι οι παίκτριες της γηπεδούχου ομάδας που νόμισαν οτι τελείωσε το παιχνίδι  αποσυντόνισε την Μεσολογγίτικη ομάδα και αφού στο 74΄χάνει μοναδική ευκαιρία με την Πυλαρινού για το 4-1 στο 77΄σε αμυντική ολιγωρία κ Φάρατς απο κοντά μειώνει σε 3-2,και η ίδια παίκτρια στο 80+3 με σούτ αιφνιδιάζει την Κάππα και ισοφαρίζει σε 3-3 ,αφου οι φιλοξενούμενες το πάλεψαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καλύβα Κ. [Ευθυμίου-Ξύστρας]
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008..Κάππα Ε.,Μόκκα Μ., Σούλα Π.[  60΄Μαρκουτσά Δ.],Χονδρού Μ.,Τραυλού Α.,Πρασσά Χ.[65΄Τραυλού Ελ.],Γρομιτσάρη Μ.[41΄λ.τρ. Κουτσουπιά Θ.],Μαρκουτσά Ντ.,Καπνίση Μ.[71΄Πυλαρινού Σ.],Καραμανοπούλου Σ.,Χοτζάι Πελ.[73΄Γρομιτσάρη]
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ..Παπαβασιλοπούλου Π.,Βλασσοπούλου[60΄Παπαβασιλοπούλου Α.],Σέκα [45΄Βλαχάκη],Θεολογίτη,Ξυλαρδιστού,Πλυτά[60΄Καρρά],Κογιέλου[70΄Μετόζη],Μπαγούρδη[70΄Φάρατς]Λεοτσινίδη [75΄Νικολακοπούλου],Τράγου Μ.,Τσίτσου [75΄Παπαγεωργίου]





 όλη η οικογένεια Χονδρού στήν κερκίδα του Ενωσιακού γηπέδου .....παρότρυνε πολλές φορές τις προσπάθειες των παικτριών της γηπεδούχου ομάδας..

 προσπάθησε η Παρασκευή Σούλα ,που βοήθησε ανασταλτικά κυρίως στον χώρο του κέντρου

 η 15 χρονη Μαρία Χονδρού [ 4] διακρίθηκε και στις δύο θέσεις που χρησιμοποιήθηκε τόσο σαν αριστερό μπάκ ,όσο και σαν αμυντικό χάφ..

 σε μια επιθετική προσπάθεια η Πελαγία Χοτζάι ανάμεσα απο 4 αντίπαλες παίκτριες






 δύο φορές βρήκε δίκτυα η 14χρονη Καπνίση Μαρία [αν και αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού]

 η Μαρκουτσά Ντίνα καθιερώνεται σιγά-σιγά στην αμυντική γραμμή της ομάδας..
 η διακριθείσα Χοτζάι Πελαγία μπορεί να μην σκόραρε αυτή την φορά αλλά είχε πολύ καλή παρουσία...

 μετά την επίτευξη του 3-2 οι παίκτριες του Ατρομήτου κατευθύνονται προς το κέντρο του γηπέδου..


 η διεθνής αρχηγός του Ατρομήτου Τράγου Μ. σε μιά προσπαθειά της..
 η πρόεδρος της γυναικείας ομάδας του Ατρομήτου Μουζάκη Στέλλα  παρακολουθεί με ιδιαιτερη  προσοχή τον συναρπαστικό αγώνα..
μετά τον αγώνα η αποστολή του Ατρομήτου επισκέφτηκε την παραλία της Τουρλίδας και στην συνέχεια γευμάτισε στο εστιατόριο του Ξενοδοχείου Θεοξένια ,όπου ο γνωστός σερβιτόρος Δημήτρης ΄΄ Μότσι΄΄ πρόσφερε πολύ γέλιο στην αποστολή της Αθηναικής ομάδας με τα καμώματα του !!!!!


 το χειροκρότημα της κερκίδας κέρδισε η 10χρονη Μαρκουτσά Δήμητρα που εντυπωσίασε με τις περίτεχνες ενέργειες της ,ενω πέτυχε και ενα υπέροχο γκόλ
η Μαρία Καπνίση σε μιά ενεργειά της 

 η Μόκκα Μαρία πραγματοποίησε πολλές κούρσες απο την δεξιά πλευρά ...και αγωνίστηκε θαυμάσια..

 φωτογραφίες..Μαρία Γουλή-Μιχάλης Κιτσινέλης
**** η ομάδα του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 ευχαριστει την ομάδα του Ατρομήτου Αθ. και ιδιαίτερα την πρόεδρο Μουζάκη Στέλλα που αποδέκτηκε την πρόσκληση για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα ,και ευχαριστεί  επίσης το διαιτητικό τρίο [Καλύβας -Ευθυμίου- Ξύστρας] που αγωνίστηκαν αφιλοκερδώς.