Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αρχίζουν δοκιμές παικτών στην ΑΕΚ ..και ο ΄΄Σούκας΄΄ μεταξύ αυτών...

Η συγκέντρωση και οι δοκιμές θα γίνουν στα Σπάτα και η διαδικασία θα προχωρήσει μέσα από αυστηρά κριτήρια. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Τραϊανός Δέλλας έχει καταστήσει ήδη σαφές ότι δεν θέλει στο προπονητικό κέντρο, τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες ημέρες, ούτε ακόμα και τους γονείς των παικτών που θα δοκιμαστούν (πόσο μάλλον δημοσιογράφους).




Οι νεαροί ποδοσφαιριστές δηλαδή που θα μπουν στη διαδικασία να δοκιμάσουν την τύχη τους στην ΑΕΚ, ελπίζοντας να "κερδίσουν" τον Δέλλα και τους συνεργάτες του, από τη στιγμή που θα περάσουν την πύλη του προπονητικού κέντρου θα είναι μόνοι τους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Εννοείται, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει ότι πέρυσι... Δηλαδή οι πόρτες των Σπατών να είναι ανοιχτές και να μπαίνει μέσα όποιος θέλει και να δοκιμάζεται (ένα τρανό περσινό παράδειγμα, είναι όταν είχε μπει ένας άγνωστος πιτσιρικάς στα αποδυτήρια, είπε ότι είναι τραυματίας (;), δεν βγήκε για προπόνηση, έκανε μασάζ, έφυγε και έκτοτε ουδείς τον έχει χαναδεί!).

Η επιλογή των παικτών που θα δοκιμαστούν από το απόγευμα και τις επόμενες ημέρες έχει ήδη γίνει από τον Δέλλα και τους συνεργάτες του. Μεταξύ των παικτών που θα δοκιμαστούν θα είναι και παίκτες από την U20 της ΑΕΚ.
aek-fans21.blogspot.gr
....Μεταξύ των παικτών που βρεθηκαν σήμερα στα Σπάτα και ο μεσοεπιθετικός Μποχωρίτης παίκτης του Γ.Ο.Μεσολογγίου Κώστας Πιστιόλης ,που ο προπονητής της ΑΕΚ τον έχει δει να αγωνίζεται σε πολλά παιχνίδια  κυρίως με την ομάδα της Ενωσης Ευηνοχωρίου...