Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με το κεφάλι ψηλά στα Play-off...Αποτελέσματα&Βαθμολογία 42ης αγωνιστ....Η ειδική βαθμολογία των πλέι οφ-Με ένα βαθμό ο Παναιτωλικός......

Ο Παναιτωλικός έκανε το μεγάλο διπλό στην Θεσσαλονίκη(0-2) αλλά τα υπόλοιπα αποτελέσματα που αρχικά έδειχναν ιδανικά στην αρχή χάλασαν και μαζί χάθηκε και η ευκαιρία του Παναιτωλικού να ανέβει από σήμερα στην Σουπερ Λίγκα.




Ο Καμαρά στο 34’ λεπτό με φοβερό σουτ άνοιξε το σκορ για τα καναρίνια και έδωσε την ελπίδα στους κυανοκίτρινους, με βάση εκείνη την στιγμή και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μετά την κόκκινη που δέχτηκε ο Ουκάρ επικράτησε ένα πραγματικός χαμός στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ουκάρ χτυπούσε με μπουνιές(!) τους παίκτες του Παναιτωλικου και πολλοί άνθρωποι του Ηρακλή μπήκαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν σε παίκτες του Παναιτωλικού αλλά και τους διαιτητές.
Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από 10 λεπτά με τον Σελίμο να συνεχίζει ξανά το παιχνίδι.

Ο Στεφανάκος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νευρά του στις «μπουνιές» που έτρωγε από τον Ουκάρ και απάντησε, με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα και αυτός.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε τις ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι, με τον Ηρακλή να μην μπορεί να απειλήσει. Το τελικό σκορ το διαμόρφωσε ο Καμαρά στο 91’ λεπτό με ωραία ενέργεια.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Παναιτωλικού ικανοποιημένους από το αποτελέσματα αλλά απογοητευμένους από την βαθμολογική θέση τους.

Στα play-off ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει τους Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου.


Στο Καυτανζόγλειο βρεθήκαν και 60-80 φίλαθλοι του Παναιτωλικού.


Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δυο ομάδες έδειχναν να προσέχουν περισσότερο να μην δεχτούν γκολ παρά να βάλουν. Παιχνίδι κέντρου με πολλά φάουλ που σταματούσε τον ρυθμό του παιχνιδιού είχαμε στα πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού. Στο 34’ στην πρώτη ουσιαστικά φάση του Παναιτωλικού στο παιχνίδι ο Καμαρά με εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 για την ομάδα μας . Στην συνέχεια ο Ηρακλής προσπάθησε να βγει μπροστά χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μετά την κόκκινη που δέχτηκε ο Ουκάρ επικράτησαν επεισόδια με τον Σελίμο να ξεκινά ξανά το παιχνίδι μετά από ένα 10λεπτο όπου σφύριξε και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε με φάσεις που δημιούργησε, κυρίως με σέντρες, να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Η αμυντική λειτουργιά του Παναιτωλικού ήταν πολύ καλή και σταμάτησε όλες τις προσπάθειες του «Γηραιού». Μετά το 60’ ο Ηρακλής έπαψε να είναι απειλητικός με τα καναρίνια να δείχνουν πολύ απειλητικά στην αντεπίθεση και να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμη ένα γκολ. Τελικά ο Ανρί Καμαρά στο 90+1’ αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα διαμόρφωσε το τελικό σκορ του παιχνιδιού.


Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Χ. Παληγεώργος, Γ. Παληγεώργος, Λόπεθ, Νατσούρας (68' Χιονίδης), Σιατραβάνης, Στεφανίδης, Ισαάκ (55' Σουλίδης), Ουκάρ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Σίσιτς, Μπελόν (45+15' Τακίδης), Καμαρά, Κουτσοσπύρος (71' Πασάς).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παλαμίδας (Λακωνίας), Αθανασόπουλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Στεφανίδης, Παληγεώργος - Δάρλας, Ζούνιορ, Μπελόν, Κουτσοσπύρος, Ιωάννου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 45+4' Ουκάρ - 45+4' Στεφανάκος

Έπεσε η αυλαία της Football League 2012-2013 με τον Απόλλων Σμύρνης να είναι πρωταθλητής και να παίρνει το ένα από τα τρία εισιτήρια της απ’ευθείας ανόδου. Εργοτέλης και Καλλονή τερμάτισαν στις δύο επόμενες θέσεις και ανέβηκαν στην μεγάλη κατηγορία.

Ολυμπιακός Βόλου, Παναιτωλικός, Ηρακλής και Νίκη βόλου είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν μέσα από τα πλέι οφ το τελευταίο εισιτήριο για την Super League.

Διαβάστε τα αποτελέσματα της 42ης και τελευταίας αγωνιστικής της Football League αλλά και την τελική βαθμολογία όπως αυτή διαμορφώθηκε.


Αποτελέσματα 42ης αγωνιστικής

Νίκη Βόλου – Εργοτέλης 1-1
(31' Παππάς - 77' Βερπακόφσκις)

Φωκικός – Πανσερραϊκός 1-3
(90' Γκόμεζ - 3', 76' Τσούτσης, 10' Ράνιτς)

Βύζας Μεγάρων – Αναγέννηση Επανομής 3-0
(6' Μαρίνης, 65' Κρολ, 66' Αρναρέλης)

Παναχαϊκή – Απόλλων Σμύρνης 1-2
(8' Γκούρτσας - 25' Τσιλιγκίρης, 48' Μανιάς)

Λάρισα – Καλλιθέα 2-1
(85'90' Φρανκού - 88' Σεμπέκος)

Θρασύβουλος – Ηρακλής Ψαχνών 1-1
(86' Σύρος - 90' Χαϊκάλης)

Καβάλα – Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-1
(53', 83' Πάτο - 90' Άρτσε)

Ηρακλής – Παναιτωλικός 0-2
(34', 90' Καμαρά)

Καλλονή – Ολυμπιακός Βόλου 2-2
(40' Μαρσέλο, 84' Κώτσιος - 33' Πινδώνης, 68' Στογιανόφ)

Εθνικός Γαζώρου – Πιερικός 2-1
(34' Καπίας, 67' Γκαϊταρτζής - 23' Καρακατσάνης)


Βαθμολογία




...................................................................................................................................................
Παναιτωλικός, Ολυμπιακός Βόλου,Ηρακλής και Νίκη Βόλου δεν κατάφεραν να πάρουν ένα από τα τρία εισιτήρια της απ’ευθείας ανόδου και θα αγωνιστούν στο «μίνι» πρωτάθλημα των πλέι οφ για το τελευταίο εισιτήριο. Έξι αγώνες η κάθε από τις 4 ομάδες θα δώσουν σε αυτό το πρωτάθλημα. Την Τρίτη το μεσημέρι μετά από κλήρωση θα γίνει γνωστό και το πρόγραμμα των αγώνων καθώς και οι ημερομηνίες και ώρες.
 
Αναλυτικά η ειδική βαθμολογία των πλέι οφ:
 
Παναιτωλικός 1
Ολυμπιακός Βόλου 1
Ηρακλής 1
Νίκη Βόλου 0
panaitolikos1926.gr