Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αν δεν νικάς δεν πας πουθενά…Ισόπαλος ο Ναυπακτιακός με την Πρέβεζα.

Ο Ναυπακτιακός δεν κατάφερε να πάρει την νίκη που θα του έδινε την δεύτερη θέση στο πίνακα της βαθμολογίας σε συνδυασμό του με την νίκη του την τελευταία αγωνιστική με τον Αστέρα Ιτέας , με την νίκη του Σκουφά στην Ιτέα ο Ναυπακτιακός δεν θα τερμάτιζε στην πρώτη θέση ούτως ή άλλως απλά θα ήλπιζε σε απευθείας άνοδο αν τελικά η ΕΠΟ άλλαζε κανόνες  σύμφωνα με τις φήμες των τελευταίων ημερών  όπως την περασμένη χρονιά δίνοντας ευκαιρία σε πάρα πολλές ομάδες να ανέβουν κατηγορίες, όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και ο Ναυπακτιακός τώρα πρέπει να δείξει χαρακτήρα να μάθει από τα λάθη του ώστε την επόμενη σεζόν να επιστρέψει εκεί που του αξίζει.  

                                                                                                                                                            Στα μελανά σημεία του παιχνιδιού τα θλιβερά επεισόδια των φιλάθλων και των δύο ομάδων που ήταν και η συνέχεια όσων είχαν συμβεί στην Πρέβεζα.
Το σημερινό ματς ήταν για γερά νεύρα Ναυπακτιακός Αστέρας και ΠΑΣ Πρέβεζα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3 για την 5η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ανόδου, ύστερα από ένα γεμάτο παιχνίδι! Μετά τη σημερινή ισοπαλία ο ΠΑΣ Πρέβεζα θέλει μόνο νίκη την επόμενη Κυριακή στην Πρέβεζα (2/6/2013) απέναντι στον Σκουφά Κομποτίου για να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική ενώ ο Σκουφάς αρκείτε και σε ισοπαλία.


Το φίλμ του αγώνα:
1′Σέντρα του Αδραχτά και το σουτ του Ψυχογιού θα καταλήξει άουτ.
3′Σουτ του Σιδέρη θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Πετσίνης.
14′Σουτ του Χαϊδάκη, η μπάλα θα φύγει άουτ.
23′Κίτρινη κάρτα στον Μπόμπορη για διαμαρτυρία.
25΄Ο Χαϊδάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο «γάμα» της εστίας του Πετσίνη, θα ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
27′Κίτρινη στον Καλαβρουζιώτη για διαμαρτυρία.
27′Σέντρα του Κοντοπάνου, πρώτη κεφαλιά του Ψυχογιού, δεύτερη του Αδραχτά και η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
34΄Σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και ο Καλαβρουζιώτης από κοντά με προβολή θα ισοφαρίσει σε 1-1.
40΄γυριστό σουτ του Μπόμπορη η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Πετσίνη.
41΄Ο Χαϊδάκης στην αντεπίθεση θα σουτάρει και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα του Πετσίνη για δεύτερη φορά.
45+1′ Ο Καλαβρουζιώτης θα σουτάρει, η μπάλα θα χτυπήσει σε πόδι αμυντικού και στη συνέχεια ο ίδιος θα δώσει στον Ψυχογιό και το σουτ του τελευταίου θα καταλήξει στα δίχτυα του Λιάσκου.
49΄απευθείας φάουλ του Δημουλιά διώχνει ο Πετσίνης.
58΄λάθος συνεννόηση Πετσίνη-Σωτηρόπουλου ο Μπόμπορης δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και πλάσαρε από πλάγια θέση άουτ.
60′Φάουλ του Κουτελιέρη, κεφαλιά του Θεοχάρη, η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.
66΄ Φάουλ του Κουτελιέρη, πρώτη κεφαλιά του Θεοχάρη, δεύτερη του Σωτηρόπουλου και η μπάλα θα χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι και θα καταλήξει στα δίχτυα του Λιάσκου για τρίτη φορά.
70′ Το απευθείας φάουλ του Κουτελιέρη θα καταλήξει λίγο άουτ.
71′ Ο Χαϊδάκης θα μπει από αριστερά, θα κάνει την συρτή σέντρα προς το πέναλτι και ο Μπόμπορης με σουτ θα στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.
75΄ Γέμισμα στην περιοχή του Ναυπακτιακού, ο Σιδέρης θα σουτάρει από αριστερά και η μπάλα θα καταλήξει στον ουρανό των δικτύων του Ανδρεόπουλου.
89΄ κίτρινη κάρτα στον Λιάσκο.
90΄ κίτρινη κάρτα στον Χαϊδάκη.
Διαιτητής: Ιωάννης Καμπαξής (Εύβοιας)
Βοηθοί: Δημήτριος Φίλος – Ιωάννης Μητρολιός (Εύβοιας)
Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Τομπάζης Δ.):Πετσίνης (62΄Ανδρεόπουλος), Καραγιάννης, Καζανάς, Θεοχάρης, Σωτηρόπουλος, Θανασιός Ν., Κοντοπάνος (65΄ Γλωσσόπουλος), Κουτελιέρης, Καλαβρουζιώτης, Ψυχογιός, Αδραχτάς (33΄ λ.τρ. Βρουσάϊ).
ΠΑΣ Πρέβεζα (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας):Λιάσκος, Σκαμνέλος Δ., Ντέτσικας (62΄ Σκαμνέλος Χ.), Βάλβης, Μάρκος, Νίκου, Χαϊδάκης(90΄ Κοψάρης), Δήμας, Σιδέρης (88΄ Καρακώστας), Μπόμπορης, Δημουλιάς.
nafpaktianews.gr