Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πρεμιέρα με το... αριστερό για την Ενωση Ασπρα Σπίτια Αντίκυρα και για τους Αδελφούς Πλακίδα

                                               MAΡΙΟΣ ΠΛΑΚΙΔΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΚΙΔΑΣ


Πρεμιέρα με το «δεξί» έκανε η Κύμη, η οποία επιβλήθηκε για τον 7ο Όμιλο με 2-0 της Ένωσης Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα με 2-0 εκτός έδρας. Οι πρωταθλητές Εύβοιας άρχισαν τις υποχρεώσεις τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Αρκετοί φίλοι και των δυο ομάδων βρέθηκαν στο γήπεδο της Βοιωτίας. Στο 65΄ ο Κύρου με απευθείας εκτέλεση φάουλ, που κατέληξε χαμηλά στην δεξιά γωνία του Γκουλή έκανε το 0-1, ενώ 77΄ ο Μπλατσιώτης με ατομική ενέργεια και ψηλοκρεμαστό σουτ από θέση αριστερά «έγραψε» το 0-2. Δοκάρι (Αριστερό κάθετο) είχαν οι γηπεδούχοι στο 22΄ σε προσπάθεια του Πλακίδα Χ. από συνδυασμό Γιαχρίτση Λ.-Καφετζόπουλου. Στο 79΄ δοκάρι οι φιλοξενούμενοι με τον Μπλατσιώτη.
Άτυπη ρεβάνς για την Κύμη, που είχε ηττηθεί με 4-0 στον περυσινό 7ο Όμιλο της Δ΄ Εθνικής.
Οι νικητές θα παίξουν την Τετάρτη (15-5) με την Στυλίδα στο γήπεδο τους, ενώ οι ηττημένοι εκτός έδρας με την Μυρίκη.

Συνθέσεις Ομάδων

Ένωση ΑΣΑ (Δημήτρης Γεραντώνης): Γκουλής, Γιαχρίτσης Ι., Γαλάνης,Καραμπέτσος Ι., Καραμπέτσος Δ.(68΄ Καλύβας), Παπαδήμος, Παπαλίτσας(70΄ Νικολάου), Γιαχρίτσης Λ., Καφετζόπουλος(61΄ Κοντογόνης), Πλακίδας Μ., Πλακίδας Χ.

Κύμη (Βαγγέλης Ντόβολης): Μπασινάς, Κόκκος, Κοκκάλας, Κύρου, Καλογερόπουλος, Κραβαρίτης, Φωτιάς, Τσαγκός(83΄ Αποστολίδης),Ανέστης(85΄ Τσαλιαγκός), Μπλατσιώτης(81΄ Όστιν), Μανδράκας

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου(ΣΔΠ Αθηνών)
1ος Βοηθός: Νικόλαος Χαρίτος(ΣΔΠ Αθηνών)
2ος Βοηθός: Πέτρος Χριστοδούλου(ΣΔΠ Αθηνών)




Πηγή : EvrytaniaSport: