Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Χ-αμένοι και μπλεγμένοι...


Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Απόλλων Σμύρνης και άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς(0-0) για την συνέχεια του πρωταθλήματος στο κατάμεστο κλουβί.




Καλύτερος αλλά χωρίς ουσία η ομάδα του Μάκη Χάβου που φάνηκε να της λείπει πολύ ο Μίλαν Μπόγιοβιτς. Ο Απόλλων Σμύρνης αμυνόταν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με αποτέλεσμα τα καναρίνια να μην βρίσκουν χώρους για να φτιάξουν κλασικές ευκαιρίες. Ο Τζούνιορ μπορούσε να χαρίσει την νίκη στην ομάδα μας αλλά ο Κοτταρας με εκπληκτική απόκρουση κράτησε τον μηδέν για την εστία του.
Πλέον η επίτευξη της απευθείας ανόδου μοιάζει με θαύμα με πιθανότερο σενάριο οι κυανοκίτρινοι να πάνε στα μπαράζ.

Εκπληκτική παρουσία από τον κόσμο του Παναιτωλικού που δεν μπόρεσε ωστόσο να πανηγυρίσει όπως του άξιζε στο τέλος

Το παιχνίδι

Ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα πέντε λεπτά είχε την κατοχή της μπάλας! Κάπου εκεί ο Παναιτωλικός ανέβηκε και πήρε τα ηνία του παιχνιδιού. Με τον Σίσιτς από αριστερά και Φαβάλι δεξιά δημιούργησε κάποιες φάσεις, και αν ήμασταν πιο προσεχτικοί στην τελική πάσα θα είχαμε δημιουργήσει άλλες τόσες! Η αμυντική λειτουργία ήταν εξαιρετική και όλοι οι παίχτες μας με το που έκλεβαν την μπάλα προσπαθούσαν να βρουν με κάθετες μπαλιές τον Καμαρά που έφευγε στο κενό χώρο, χωρίς όμως αυτή η τακτική να μας φέρει το γκολ. Αυτό το μοτίβο συνεχίστηκε για περίπου είκοσι λεπτά και κάπου εκεί, αφού το γκολ δεν ερχόταν, η ομάδα μας έπεσε, με αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι δυο ομάδες να περιμένουν να πάνε στα αποδυτήρια. Και εκεί που οι δυο ομάδες φαινόταν να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια, ο Παναιτωλικός θα κάνει την φάση του αγώνα, με τον Μπακάκη να κάνει μια κούρσα 70 μέτρων και να βρίσκεται απέναντι από τον Κοτταρά, αλλά τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Απόλλωνα θα το προλάβουν και θα απομακρύνουν την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά και έδειξε ότι ήθελε να πάρει τη νίκη πασει θυσία αλλά δεν έβρισκε τον τρόπο που θα ερχόταν. Η μπάλα κυκλοφορούσε στο χώρο του κέντρου και στην περιφέρεια του τέρματος του Κοτταρά. Ο Μπελόν έδειχνε κουρασμένος και έτσι δεν υπήρχε το άτομο που θα τροφοδοτήσει τον Σίσιτς. Ο συγκλονιστικός Τζούνιορ ‘’έκοβε’’ όλες τις επιθέσεις των παιχτών και έσπρωχνε την ομάδα προς την επίθεση αλλά όπως αποδείχτηκε δεν έφτανε. Στην μοναδική καλή ευκαιρία της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τζούνιορ με ένα καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κοτταρά με τον τελευταίο όμως να πραγματοποιεί μια σπουδαία απόκρουση και να κρατάει την εστία του ανέπαφη. Στην συνέχεια της φάσης ο Μπελόν θα πιάσει και αυτός το σούτ αλλά οι αμυντικοί του Απόλλωνα θα διώξουν την μπάλα! Μετά από αυτή την φάση ο Χάβος με τις αλλαγές του θα προσπαθήσει να αλλάξει την ροη της αναμέτρησης αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε καθώς οι αλλαγές δεν βοήθησαν καθόλου την ομάδα με μοναδική εξαίρεση αυτή του Σφακιανάκη. Δυστυχώς μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα η ομάδα μας μάλλον δεν θα καταφέρει να πάρει την απευθείας άνοδο και θα προσπαθήσει μέσω των μπαράζ για την πολυπόθητη άνοδο στα σαλόνια της Α’ εθνικής.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Ιωάννου, Κούσας, Γκόλιας, Τζούνιορ, Μουμίν (63' Σφακιανάκης), Φαβάλι (72' Κουτσοσπύρος), Σίσιτς, Μπελόν (81' Πασάς), Καμαρά.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας, Κατσίκης (86' Κύργιας), Καμαρά, Καραμαλίκης (53' Φαρινόλα), Μανιάς, Τσιλιγκίρης (74' Τσεμπερίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης (Θράκης)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραβασίλης (Καβάλας), Λάζρης (Καβάλας)
panaitolikos1926.gr