Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η αστοχία στοίχισε την νίκη στο Ναυπακτιακό…


Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Ιτέας και τον Ναυπακτιακό Αστέρα για την 3η Αγωνιστική των αγώνων μπαράζ στον 8ο όμιλο για την άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία.

     
 Ο Ναυπακτιακός Αστέρας προβλημάτισε με την αστοχία του στην τελική προσπάθεια σε ακόμα ένα παιχνίδι χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Ο Αστέρας Ιτέας διόλου ευκαταφρόνητος αντίπαλος κατάφερε να προηγηθεί παίζοντας το γνωστό παιχνίδι του που είναι οι αντεπιθέσεις. Τώρα η ομάδα της Ναυπάκτου καλείτε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο Σκουφά Κομποτίου την Τετάρτη και αν θέλει να είναι αυτή  που θα κρατάει την άνοδο στα χέρια της  χωρίς να περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων θα πρέπει να φύγει από το Κομπότι με τους τρείς βαθμούς στις αποσκευές της.  Στα του αγώνα τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, προβάδισμα στο σκορ πήραν στο 14΄οι γηπεδούχοι όταν ο Βάσος θα κάνει την βαθιά μπαλιά με τελικό αποδέκτη τον Χαρδαλούπα με τον τελευταίο να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή και να πλασάρει εύστοχα τον Πετσίνη κάνοντας το 1-0.
Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 29΄όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ του Αλεξανδρή και μετά από σουτ του Θανασιού, ο Ψυχογιός θα πάρει το ριμπάουντ και από κοντά θα κάνει το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ναυπακτιακός θα μπει καλύτερα στα πρώτα λεπτά αλλά δεν θα μπορέσει να κάνει την ευκαιρία που θα τον Βάλει  μπροστά στο σκορ, όσο περνούσαν τα λεπτά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και σε συνδυασμό με την κούραση πήραν τον πρώτο του βαθμό στα μπαράζ απέναντι στο Ναυπακτιακό Αστέρα.
Στα αξιοσημείωτα ήταν η εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλων του Ναυπακτιακού που γέμισε το Δημοτικό γήπεδο Ιτέας πράγμα που δείχνει πως ο κόσμος βρίσκετε δίπλα στην ομάδα.
Το φιλμ του αγώνα:
6′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τους Ναυπακτιακό ,διαγώνιο σουτ από τον Θανασιό θα περάσει  έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αλεξανδρή.
14΄Γκολ για του γηπεδούχους, ο Βάσος θα κάνει την βαθιά μπαλιά με τελικό αποδέκτη τον Χαρδαλούπας που θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή και θα πλασάρει στην αριστερή γωνία του Πετσίνη για να κάνει το 1-0.
18′  Σουτ του Κουτελιέρης  έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.
22′ Βαθιά μπαλιά του Κουβέλη στον Κέβιν, αυτός θα δώσει στον Χαρδαλούπα, αλλά ο Πετσίνης θα αποκρούσει με τα πόδια το σουτ του τελευταίου.
27′ Μακρινό φιλόδοξο σουτ του Δελή θα καταλήξει στην αγκαλιά του Πετσίνη.
28′ Σέντρα του Θανασιού Ν. στην περιοχή του Αστέρα Ιτέας, αλλά η κεφαλιά του Αδραχτά θα περάσει λίγο άουτ.
29΄ Γκοοολ για τον Ναυπακτιακό,ο Κοντοπάνος θα δώσει στον Θανασιό που θα σουτάρει, αποκρούει προσωρινά ο Κουρελής με τον Ψυχογιό από κοντά θα κάνει το 1-1.
43΄Αναγκαστική αλλαγή για τον Ναυπακτιακό, την θέση του Αδραχτά θα πάρει ο Καλαβρουζιώτης.
45΄Σουτ του Σωτηρόπουλου θα περάσει  έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αλεξανδρή.
47′ Ατομική προσπάθεια από τον Θεοχάρη, θα περάσει όμορφα δύο παίκτες των γηπεδούχων και θα πλασάρει με την μπάλα να περνάει άουτ.
60′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουρελή με τον Πετσίνης θα διώξει εκπληκτικά σε κόρνερ.
73′ Σουτ από τον Γλωσσόπουλου θα περάσει άουτ.
78′ Ο Ψυχογιός θα μπει από αριστερά στην περιοχή, θα δώσει στον Καλαβρουζιώτη, αλλά το σουτ του τελευταίου θα χτυπήσει σε πόδι αμυντικού και θα καταλήξει κόρνερ.
85′ Ο Κοντοπάνος θα μπει από δεξιά, αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητές: Παπαγεωργίου – Δανέζη – Απτόσογλου του συνδέσμου Αθηνών.
Αστέρας Ιτέας (Λύτρας Ι.): Αλεξανδρής, Μαυροφρύδης, Τολκούτσης, Μπασάνος, Δελής (75΄Τσακίρης), Κέβιν, Κουβέλης (86΄Μανούσης), Πέτσας, Χαρδαλούπας, Βάσος(71΄Καστανόπουλος), Κουρελής.
Ναυπακτιακός Αστέρας (Τομπάζης Δ.): Πετσίνης, Ζαχαρόπουλος, Βρουσάι, Μητσόπουλος (64΄Γλωσσόπουλος), Σωτηρόπουλος, Θανασιός Ν., Κοντοπάνος, Κουτελιέρης, Θεοχάρης, Ψυχογιός, Αδραχτάς (43΄Καλαβρουζιώτης).
nafpaktianews.gr