Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Προεπιλογή για τις Μικτές


Οι πρώτες δοκιμές άρχισαν, μέσω των οποίων οι ενωσιακοί προπονητές θα έχουν μια αρχική εικόνα του έμψυχου δυναμικού που υπάρχει σε όλους τους νομούς της χώρας, προκειμένου να στελεχώσουν τις Μικτές ομάδες των κατά τόπους ΕΠΣ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ετοιμάζεται η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας




Για το λόγο αυτό καλούνται από τον ενωσιακό προπονητή Ν. Παλάντζα οι ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το 2000, απ’ όλα τα σωματεία, με ευθύνη και επιλογή των προπονητών τους, να δώσουν το παρόν σε προπόνηση – προεπιλογή για τη στελέχωση της Μικτής ομάδας Παίδων της ΕΠΣΝΑ, στις 5.00 το απόγευμα.

Αμέσως μετά, στις 6.30 θ’ ακολουθήσει προπόνηση – προεπιλογή από τον ενωσιακό προπονητή Β. Λώλο, για τη στελέχωση της Μικτής ομάδας Νέων της ΕΠΣΝΑ, με ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 1998, απ’ όλες τις ομάδες του νομού, με ευθύνη και επιλογή των προπονητών των ομάδων τους.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες αλλά και οι παίκτες, μπορούν να επικοινωνούν με τους τεχνικούς των Μικτών ομάδων Ενώσεων προκειμένου να ενημερώνονται για τον κατά τόπους προγραμματισμό. Επίσης, οι περισσότερες ιστοσελίδες των Ενώσεων, έχουν ενημερώση για ανάλογα θέματα

Δώρα Ιωακειμίδου

19/05/2013
acadimies.g