Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α.Ε.Μ.-ΕΛΠΙΔΕΣ......Το παιχνίδι κρίθηκε στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτυ

στην μέση της φωτογραφίας διακρίνεται ο πρόεδρος της ΑΕΜ Διον. Βισβίκης 
Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-2-2 [στα πέναλτυ 5-6]
Στο γήπεδο του Θέρμου διεξήχθει ο τελικός του Παιδικού πρωταθλήματος για την ανάδειξη του Υπερπρωταθλητή  μεταξύ της Α.Ε.Μ. και των Ελπίδων Αγρινίου που απέδειξαν οτι δίκαια εφθασαν μέχρι εκεί.



 Ο τελικός  είχε όλα εκείνα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, με πάθος, δύναμη, αψιμαχίες, τέσσερα  γκολ , τ ,πολλές προσωπικές μονομαχίες,τακτική και απο τους δυο πάγκους,αμφισβητούμενες φάσεις ,κόκκινη κάρτα , και στο τέλος κρίθηκε στην ΄΄ρώσικη ρουλέτα ΄΄ στην διαδικασία των πέναλτυ..Στα θετικά του αγώνα τα  πολλα αισιόδοξα μηνύματα οτι το ποδόσφαιρο του Νομού μας έχει μέλλον, ο ορισμός απο την ΕΠΣΝΑ για διαιτητή του αγώνα ότι καλύτερο έχει ο Νομός μας και εναν απο τους καλύτερους Ελληνες τον Δημήτρη Στυλιαρά ,και η παρουσία σαν παρατηρητής αγώνα του Βασίλη Νικάκη ,έδωσαν άλλη αξία στον αγώνα.
Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για την νίκη και πρίν φθάσουμε στα πέναλτυ και οι δύο μπορουσαν να έχουν ΄΄καθαρίσει τον αγώνα ,η ΑΕΜ στο 57΄να κάνει το 3-1 μετά απο ωραία ενέργεια και σούτ του Λένη που ανάγκασε τον Προβίδα να αποκρούσει εντυπωσιακά ,και στο 75΄μετα απο ενέργεια του Καββαδία και παράλληλη συρτή σέντρα ο Παληγεώργος απο κοντά πλασάρει άουτ.
Τα γκόλ του αγώνα
Στο 10΄ο Παν. Ρούσσης στόπαρε ωραία την μπάλα εκτός περιοχής και με καταπληκτικό γυριστό σούτ στην γωνία του Προβίδα κάνει το 1-0
Στο 17΄με αυστηρό πέναλτυ σε διεκδίκηση Ντρούκα -Τασιούλη ο Μακρυγιάννης φέρνει τον αγώνα στα ΄΄ισια΄΄ 1-1
Στο 23΄ο Καβαλλάρης  ΄΄τσιμπάει ΄΄ την μπάλα απο Προβίδα και Γιαννίωτη και ανατρέπεται και την εσχάτη των ποινών μετατρέπει σε γκόλ ο Αυτζής Ι. και ξαναδίνει το προβάδισμα στην Μεσολογγίτικη ομάδα με 2-1.
Στο 39΄ο Ακρίδας Ζ. σπρώχτηκε εντός περιοχής απο τον Λιόκαυτο αλλά ο διαιτητής δείχνει παίζετε.
Στο 60΄σε μακρινό φάουλ του Λιόκαυτου ο Αντωνόπουλος μπλοκάρει αλλά με την πίεση του Μακρυγιάννη χάνει την μπάλα και ο αρχηγός των Ελπίδων με κοντινή προβολή κάνει το 2-2.
Στο 78΄αποβλήθηκε ο Καβαλλάρης της ΑΕΜ γιατί έσπρωξε αντίπαλο εκτός φάσης.
Στην διαδικασία των πέναλτυ οδηγήθηκαν οι ομάδες ...
 Τασιούλης.....................0-1
 Καλαμάκης....................1-1
 Μακρυγιάννης................1-2
Σταμάτης  Κ.............άουτ
Αγγελοκωστόπουλος.....1-3
Ντρούκας........................2-3
Καββαδίας..................άουτ
Τάσσος Π.......................3-3
Γιαννιώτης......................3-4[η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι κτυπά στο έδαφος και έξω αλλά με                          
                                              υπόδειξη του Βοηθού Βέλλιου  ο οποίος είναι ο μόνος σίγουρος αν πέρασε την γραμμή 100% και κανείς δεν μπορεί να πάρει  θέση για αυτό,ο διαιτητής καταλογίζει γκόλ]
Αυτζής Ι.........................4-4
Λιόκαυτος.....................4-5
Χατζής Δ........................5-5
Μποτίνης ......................5-6
Λένης Κ..................οριζόντιο δοκάρι και άουτ

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δ.Στυλιαράς με βοηθούς τους Βέλλιο,Μυλωνά
Α.Ε.Μεσολογγίου[Πετσίνης Γιώργος] Αντωνόπουλος,Τρανός [79΄Τάσσος Π.],Ιωάννου Γ.[48΄Καλαμάκης],Ντρούκας Α.,Μπλαχούρας Π.,Χατζής ,Ακρίδας Ζ.[79΄Σταμάτης Κ.],Καβαλλάρης Δ.,Ρούσσης Π.,Αυτζής Ι.,ΛΈΝΗς κ.
Ελπίδες Αγρινίου[Μπεκούλης Χρήστος]..Προβίδας,Βάσιλας,Λιόκαυτος,Μποτίνης,Γιαννιώτης,Ταταράκης,Καββαδίας,Μακρυγιάννης,Τασιούλης,Παληγεώργος,Αγγελοκωστόπουλος



Ζησης Ακρίδας [7] παρ΄οτι ο αντιπαλός του Λιόκαυτος [3] υπερτερούσε σε σωματοδομή έδωσε και κέρδισε πολλές μάχες  απο τον αντιπαλό του.
πολυ καλή απόδοση είχε ο Κ.Λένης και μια πολύ καλή ενέργεια για να τελειώσει τον αγώνα
             ηγετική μορφή για την Μεσολογγίτικη ομάδα ο Αυτζής Ι



Ο Παν. Ρούσσης πέτυχε ενα φανταστικό γκόλ και έδωσε πολλες μάχες με το αμυντικό δίδυμο των Ελπίδων Γιαννιώτη-Μποτίνη






την δική τους μάχη έδωσαν στην κερκίδα η ομάδα προπαίδων της Ακαδημίας και σίγουρα ήταν νικητές αφού σε όλη την διάρκεια του αγώνα ενίσχυσαν την προσπάθεια της ομάδας Παίδων της ΑΕΜ