Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κέρδισε Εργοτέλη και άγχος…


Ο Παναιτωλικός κέρδισε το ντέρμπυ απέναντι στην ομάδα του Εργοτέλη χωρίς να προσφέρει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Οι παίχτες φάνηκαν αγχωμένοι καθώς η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για την ομάδα μας! Τελικά η μπάλα μας χαμογέλασε και απελευθέρωσε τους παίχτες από το άγχος του γκολ με αποτέλεσμα με άνεση να κρατήσουν τη νίκη μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.




Το παιχνίδι

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο επηρεασμένος από τον κόσμο του και προσπαθούσε να φτιάξει φάσεις για να βρει ένα γρήγορο γκολ! Ο Εργοτέλης ήταν καλά διαβασμένος και δεν άφησε κενούς χώρους με αποτέλεσμα μετά τα πρώτα λεπτά να ισορροπήσει το παιχνίδι και να απειλήσει το Παναιτωλικό! Αφού δεν τα κατάφερε γύρισε πίσω και ο Παναιτωλικός το εκμεταλλεύτηκε ανεβαίνοντας ψηλά. Ο Χάβος ζήταγε από τους παίχτες του να ανέβουν και να πιέσουν, αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουν πολύ ακάλυπτοι χώροι και ο Εργοτέλης να τους εκμεταλλευτεί. Έκλεβε την μπάλα έτρεχε στην αντεπίθεση αλλά οι παίχτες της ομάδας μας είχαν γρήγορες επιστροφές με αποτέλεσμα να μην απειληθεί η ομάδα μας! Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα πάμε στα αποδυτήρια χωρίς τέρμα ο καμάρα με μια προσωπική ενέργεια βρέθηκε έξω από την περιοχή και με ένα ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στην πλάτη του κεντρικού αμυντικού του Εργοτέλη και αυτή κατέληξε στο Σισιτς που από κοντά άνοιξε το σκορ και έβαλε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να θέλουν να ρισκάρουν και να περιμένουν τον αντίπαλο. Τελικά ο Εργοτέλης αφού βρισκόταν πίσω στο σκορ αποφάσισε να βγει μπροστά και ο Παναιτωλικος τον περίμενε. Μέσω αντεπιθέσεων ήθελε να χτυπήσει και αυτή η τακτική φάνηκε να το βγαίνει και αν σε πολλές περιπτώσεις οι παίχτες μας ήταν πιο προσεκτικοί, θα είχαν βάλει ένα δεύτερο γκολ και δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το αγχωτικό φινάλε! Τελικά η ομάδα μας τα κατάφερε και πήρε τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς που τον φέρνουν όλο και πιο κοντά στην απευθείας άνοδο.
panaitolikos1926.gr