Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ειδήσεις & Ειδησούλες...............

 Μεγάλη Τετάρτη,7 Απριλίου 1999.Η ΑΕΚάρα γράφει την πιο ένδοξη και συγχρόνως περίφανη σελίδα στην ιστορία της.Δεν ήταν κάποιο τρόπαιο,κάποια νίκη ή κάποιο γκολ.Μπορεί το ταξίδι να ήταν για ένα φιλικό παιχνίδι,αλλά αυτό ήταν το λιγότερο.Η κιτρινόμαυρη αποστολή έφτανε στο Βελιγράδι εν μέσω βομβαρδισμών και έτσι γινόταν η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που έσπαγε το εμπάργκο του πολέμου το '99 εναντίον της Σερβίας.



 Ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις  η 8η περιφερειακή ομάδα [Νέων και Παίδων] ,με προπονητή τον Βασίλη Νταλαπέρα την ερχόμενη  Τετάρτη 10-4-2013 στο γήπεδο Συνοικισμού Κορίνθου , η Παίδων αγωνίζεται στις 2.00μ.μ. και η Νέων 4.00 μ.μ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του
pargasport Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ
θα ει ναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ και
διάδοχος του Χρ. Βασιλείου,και πιθανόν να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα
μέσα στη εβδομάδα.Η συζήτηση με τους διοικούντες
της ομάδας μάλλον θα έχουν αίσια λύση.
ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Α.Ε.Μεσολογγίου καλεί άπαντες τους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Α.Ε.Μ.στην έκτακτη  Γενική Συνέλευση λόγω παραιτήσεως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου .
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 στα γραφεία του Συνδέσμου  και ώρα 7.00 μ.μ.
 Το Πρωτάθλημα κατέκτησε στον 7ο Ομιλο της Δ΄Εθνικής με την ομάδα Ενωση Ερμιονίδας ο Φώτης Παπανικολάου ,και ο νεαρός πρώην παίκτης του Ομήρου και της ΑΕΜ ήταν απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστές σε απόδοση της ομάδας του .Αξίζει να σημειωθεί οτι την ομάδα της Αργολίδας ακουλούθησαν στην Γ΄Εθνική ιστορικές ομάδες με θητεία σε επαγγελματικές κατηγορίες όπως οι..Μανδραικός-Πανελευσινιακός-Παναργειακός-Χαλκίδα-Παναυπλιακός-Πέλοπας Κιάτου [όλοι οι παλιοί θα θυμούνται τις αναμετρήσεις της ΑΕΜ με αυτές τις ομάδες]