Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αποχωρεί από τα διοικητικά του Α.Ο. Αγρινίου ο Θανάσης Κόκκιος

Την αμεση αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου αλλά και από μέλος της διοίκησης της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Αγρινίου, προανήγγειλε χθες βράδυ ο Πρόεδρος του συλλόγου, Θανάσης Κόκκιος κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε η διοίκηση προς τους αθλητές της, στην ταβέρνα «Αρχονταρίκι», στον Άγιο Γεώργιο Καλυβίων.



Όπως ανέφερε ο κ. Κόκκιος, οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν την περαιτέρω ενασχόλησή του με την ομάδα, αλλά δεσμεύτηκε ότι, θα παραμείνει αρωγός της  για να συνεχιστεί «το όνειρο» και ο επιδιωκόμενος στόχος να πάει πιο ψηλά!
spor-ao-kalyvia2Μια ομολογουμένως επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για την ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Αγρινίου αφού η Αγρινιώτικη ομάδα αγωνίζονταν στο νότιο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, κατέλαβε την 4η θέση, κατάφερε παρά και την αγωνιστική κάμψη που πέρασε στα μέσα της χρονιάς, όχι μόνο να παραμείνει αλλά και να πρωταγωνιστήσει!
Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Αγρινίου, κ. Θανάσης Κόκκιος, ευχαρίστησε τους συνεργάτες στη Διοίκηση και τους άμεσους πρωταγωνιστές, που είναι παίκτες, για τις πολλές χαρές που έδωσαν και τις επιτυχίες που είχαν, ενώ πιστεύει ότι, η ομάδα ήταν η καλύτερη του ομίλου.
Υπήρχε  πολύ καλή συνεργασία με όλους και παραδέχτηκε ότι όταν διοικείς ένα σύλλογο πρέπει να είσαι απαιτητικός και πολλές φορές δεν του αρέσει να «χαϊδεύει αυτιά» όταν αυτό έχει να κάνει με το συμφέρον της ομάδας.
spor-ao-kalyvia3Τόνισε μάλιστα ότι, η απόφαση της παραίτησής του είχε παρθεί από τον χειμώνα, ενώ ανέφερε ότι νέοι άνθρωποι, με φρέσκιες ιδέες και διοικητικές ικανότητες  θα πρέπει να πλαισιώσουν στο προσεχές μέλλον την ομάδα. Όπως είπε χαρακτηριστικά θα είναι ο «θεματοφύλακας» ώστε ο σύλλογος να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία. Εξέφρασε την αντίθεσή του στα σενάρια που μιλούν για συγχωνεύσεις σωματείων σε τοπικό επίπεδο και επεσήμανε ότι πρέπει να δουλεύεις σκληρά για να φθάσεις στους στόχους σου σκαλοπάτι-σκαλοπάτι και όλοι να είναι προσηλωμένοι σε αυτό.
Ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Θανάσης Σάββας, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι,  η 4η θέση είναι πολύ σημαντική και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που Αγρινιώτικη ομάδα μετά την άνοδό της παραμένει ανταγωνιστική και φθάνει ψηλά στην βαθμολογία. Ο κ. Σάββας ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας που την στήριξαν σε αυτή την απαιτητική χρονιά και όλους τους φιλάθλους του Α.Ο. Αγρινίου που με την ένθερμη παρουσία τους σε κάθε παιγνίδι βοήθησαν τα μέγιστα.
spor-ao-kalyvia4Παρόντες στο δείπνο ήταν όλοι οι αθλητές,  ο προπονητής Γιάννης Διαμαντάκος, ο οποίος θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να κοουτσάρει την ομάδα, ο βοηθός προπονητή & υπεύθυνος για τις Ακαδημίες,  Θανάσης Παπαθανασόπουλος, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Φιλιππιάδης, ο Νεκτάριος Σαπλαούρας, ο Πάνος Ψιλλιάς, ο  Έφορος, Γρηγόρης Σερέτης κ.ά.
gpadazo