Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΜΙΚΤΗ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ: Μέτρια εμφάνιση και ήττα απο την ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Οι παίκτες της ΕΠΣ Ζακύνθου πανηγυρίζουν το γκολ του Μεταξά




Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, η Μικτή Προπαίδων της ΕΠΣ Ζακύνθου επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, στο Ενωσιακό γήπεδο Γαιτανίου.




Ο Μεταξάς στο 11΄με ένα καταπληκτικό σουτ , εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του Κούρτη για να πετύχει το 1-0. Λίγα δευτερόλεπτα πριν λήξει το ημίχρονο (30΄) οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Ζερβουλάκος εκτέλεσε απευθείας φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί «Γ» του Πομόνη Στ. Να σημειωθεί ότι στο προηγούμενο λεπτό (29΄) και ακριβώς από το ίδιο σημείο και με τον ίδιο τρόπο ο Ζερβουλάκος σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά από τον διαιτητή Μπέη, αφού είχε δείξει ότι το φάουλ ήταν έμμεσο.

Στο 38΄ ο Γουσέτης εκμεταλλεύτηκε την ασταθής απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και σε κενή εστία πέτυχε το τελικό 2-1.

Διαιτητής ήταν ο Βασίλης Μπέης, με βοηθούς τους Πέττα και Μπάστα (όλοι από την ΕΠΣ Ζακύνθου).


ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πομόνης Στ., Πομόνης Ι., Κοτσώνης Δ., Θεοδόσης, Πλέσσας, Δρόσος, Πομώνης Κ., Σέλληνας, Γουσέτης, Μεταξάς, Βαρδακαστάνης.

Έπαιξαν και οι Κλάδης, Πλαρινός, Παπαδάτος, Κοτσώνης Ν., Βαρβαρίγος, Μαρώτης, Πήλικας.

ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Κούρτης, Ζαρλακούτης, Μπίμπας, Λιάβας, Μελιάδης, Ρούπας, Τσουκαλάς, Ποσονίδης, Σύρρος, Ζερβουλάκος, Καρέτσος.

Έπαιξαν και οι Σκόνδρας, Ράπτης, Πιστιόλας, Γιαννόπουλος, Βασιλείου, Ευθυμίου, Σακκαρέλης.
zantesport.gr