Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ-1-2

Ο Γ.Ο.Μεσολογγίου  ήταν καλύτερος από την Ακαδημία  , αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος ,και έτσι σε ενα παιχνίδι πού έγινε παρουσία 350-400 θεατών η ομάδα απο το Ευηνοχώρι πήρε μια πολύτιμη νίκη και ΄΄καπάρωσε΄΄ την 2η θέση που οδηγει στους αγώνες κατάταξης.
Το ντέρμπυ της Β΄Κατηγορίας έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια και αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που παρότι την κρισιμότητα για την τελική έκβαση του σκόρ  έδειξαν χαρακτήρα και διεξήχθει  ο αγώνας όπως αρμόζει να γίνονται τα παιχνίδια,<<Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και ως τέτοιο πρέπει να το βλέπουμε>>. Το συγκεκριμένο παιχνίδι  ενδιέφερε και τον Αστέρα Μεσ. και τον Αχιλλέα Γραμματικούς πού ήθελαν νίκη της γηπεδούχου ομάδας για να ελπίζουν στην πολυπόθητη δεύτερη θέση.
Οι ποδοσφαιριστές του ΓΟΜ που φέτος σε ορισμενα  παιχνίδια έχασαν αδικαιολόγητους βαθμούς κυρίως απο ατυχία και απειρία ,επαιζε τους κόπους μιάς χρονιάς στο παιχνίδι απέναντι στην Ακαδημία που στηριζόμενη στούς Κράνη Σακη,Μπαρμπαρούση Δ., Κωνσταντάρα Δ.,Μπαλαούρα Δ.με εμπειρία αγώνων σε μεγαλύτερες κατηγορίες ,και εκμεταλεύτηκαν τα δύο πιό πάνω στοιχεία που χαρακτήριζαν τον ΓΟΜ φέτος που έχανε  γκόλ σε ευκαιρίες απο αυτές που δεν χάνονται και δεχότανε εύκολα γκόλ.Κάτι τετοιο έγινε και στον συγκεκριμένο αγώνα και αυτό στοίχησε για μία ακόμη φορά, και επειδή στο  ποδόσφαιρο ο μόνος καθρέφτης είναι το γήπεδο   το αποτέλεσμα έγειρε στην πιό έμπειρη ομάδα.
Δυνατά μπήκε στο γήπεδο ο ΓΟΜ και πρίν συμπληρωθει το 2΄ο 15χρονος Βαλής βγάζει ωραία ασίστ στον Αχτύπη που φεύγει μόνος του και απο θέση τετ-α-τετ πλασάρει άτσαλα δίπλα απο το δοκάρι χάνοντας μοναδική ευκαιρία Απο το 10΄-25΄η φιλοξενούμενη ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι   και στο 12΄ο ξεχασμένος Σακ. Κράνης με διαγώνιο σούτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Αναστόπουλου [τραυματίστηκε σε αυτή την φάση αλλά συνέχισε μέχρι το ημίχρονο]
Στο 17΄καλοκτυπημένο κόρνερ απέκρουσε επι της γραμμής ο Κοκόρης Α.με κεφαλιά
Στο 26΄απο μπαλιά του Μάλι Μ. ο Αχτύπης ξανά ,χάνει την ευκαιρία του αγώνα αφού σε θέση απέναντι απο τον Μπράτσκα αντί να τον πλασσάρει προσπάθησε να τον περάσει χάνοντας το κοντρόλ και την ευκαιρία για το 1-0.
Στο 35΄ο Πιστιόλης ξεφεύγει των αντιπάλων χάνει το κοντρόλ και ο Μπράτσκας τον πρόλαβε
Στο 47΄σε ολιγωρία της άμυνας ο 17χρονος Αποστολόπουλος με σούτ αιφνιδιάζει τον συμπαίκτη του στην Μικτή Λαχανά και κάνει το 0-1
Στην συνέχεια ο ΓΟΜ και με την είσοδο των Σακελαρόπουλου-Σούλα άσκησε ασφυκτική πίεση στον αντίπαλο στο 1/2 του γηπέδου αλλά η αμυντική γραμμή της Ακαδημίας με Κωνσταντάρα Δ.-Παπουτσόπουλο Α.-Μπαρμπαρούση και Μπαλαούρα Δ. λειτούργησε σωστά σε πολλές περιπτώσεις[είτε με συχνές διακοπές,καθυστέρηση,πολλοί τραυματισμοί] ροκάνιζαν τον χρόνο και ανέκοπταν την πίεση των αντιπάλων ,στο 65΄ο Πιστιόλης απο κοντά ολιγωρεί και τον πρόλαβε ο Κωνσταντάρας Δ. με τάκλιν αυτοθυσίας  σε κόρνερ.Στο 68΄ο Πιστιόλης απέφυγε τον Μπράτσκα και ανακόπηκε απο τον Παπουτσόπουλο [οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν γιά χέρι του αμυντικού ]στο 70΄ο Σακης Κράνης σε αντεπίθεση και παρότι είχε τρείς αντιπάλους με σούτ κάνει το 0-2.Στο 79΄ο Σακελαρόπουλος με ωραία γυριστή κεφαλιά μειώνει σε 1-2 και στο 81΄ο Αχτύπης σε άστοχη έξοδο του Μπράτσκα με το στήθος αστοχεί σε κενή εστία για το 2-2.
Απο τον ΓΟΜ διακρίθηκαν οι  ,Κοκόρης Α.,Σακελαρόπουλος Δ.,Βαλής Μ.,Αχτύπηςς Κ..[αν και μοιραίος σε καθοριστικές ευκαιρίες],απο την Ακαδημία οι Κράνης Σ.,Μπαλαούρας Δ.,Παπουτσόπουλος Α. και Μπαρμπαρούσης Δ.
Με λάθη η διαιτησία των    Τσάσση Χ., Μπουκουβάλα Ι.,Καραβασίλη Χριστοφ.[ με αποκορύφωμα την  φάση του 68΄]
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ....Αναστόπουλος[46΄λ.τρ. Λαχανάς],Κοκόρης Α.,Δάλλας,Ζέρβας Γρ.,Βαλής [51΄Σακελαρόπουλος],Δερβίσης Β.,Μάλι Μ.[56΄Σούλας Δ.],Πασπαλιάρης Δ.,Αχτύπης Κ.,Πιστιόλης Κ.,Λιάπης Ε.






ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ...Μπράτσκας,Δημαράς Ι.,Μπαρμπαρούσης Δ.,Κωνσταντάρας Δ.,Παπουτσόπουλος Α.[74΄λ.τρ. Ζούμας Α.],Μπαλαούρας Δ.,Αποστολόπουλος Χ.,Γιερατσιάν Ι.,Κράνης Δ.,Κωνσταντάρας Γρ.[89΄Παλιούρας],Γερατσιάν Χ.[81΄Παπαναστασίου Χαρ.]