Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αστέρας - Ακαδημία 1-0


 
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για τον Αστέρα Μεσολογγίου απέναντι στην ομάδα της  Ακαδημίας Ευηνοχωρίου με 1-0 το μεσημέρι του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.
Παρουσία αρκετών φιλάθλων του ποδόσφαιρου σε ένα δυνατό και όμορφο παιχνίδι με ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες ο Αστέρας  κατάφερε να προηγηθεί στο 14,΄μετα από σέντρα σουτ του Καρέτσου Β. από δεξιά η μπάλα θα βρει στο γόνατο του Γερατσιάν Ι.  μέσα στην μικρή περιοχή και θα καταλήξει στα δίχτυα του Μπράτσικα ,πάρα την προσπαθεί του για να αποσοβήσει το τέρμα.
Η ομάδα της Ακαδημίας θα πιέσει του γηπεδούχους ,αλλά λίγο η πολύ καλή αμυντική λειτουργιά τον γηπεδούχος λίγο η έλλειψη καθαρού μυαλού στη τελική προσπάθεια δεν θα αποφέρουν κάποιο αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο πάρα την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, η ομάδα του Αστέρα θα καταφέρει να κρατήσει το προβάδισμα κάνοντας και αισθητή την παρουσία της σε 2,3 περιπτώσεις τόσο με τον Τσαλαφούτα αλλά και των Αντωνίου  να μην μπορούν να νικήσουν τον πολύ καλό και σταθερό Μπράτσικα.
Στο 91΄ οι δυο ομάδες θα μείνουν με 10 ποδοσφαιριστές ,μετά από αποβολή τον Τσαλαφούτα και Κωσταντάρα Δ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαπληκτισμό.
Το τελικό σφύριγμα του κ. Βαλιάνου θα βρει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν ,και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται στο διαιτητή για τις καθυστερήσεις που δεν κράτησε.
ΔιαιτητέςΒΑΛΙΑΝΟΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ - ΡΟΔΑΤΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: ΚΟΥΣΤΑΣ, ΚΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΒΕΛΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ, ΚΑΤΣΑΝΟΣ, ΓΑΤΖΟΥΛΗΣ, ΤΣΑΛΑΦΟΥΤΑΣ, ΚΑΡΕΤΣΟΣ Β, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΣΤΑΘΗΣ, ΧΑΜΟΣΦΑΚΙΔΗΣ.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΓΕΡΑΤΣΙΑΝ Ι., ΒΛΑΧΟΣ, ΚΩΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΑΝΗΣ, ΠΑΠΑΣ, ΓΕΡΑΤΣΙΑΝ Χ.
aitosports.gr