Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πισωγύρισμα στην Μυτιλήνη


Ένας κακός Παναιτωλικός ηττήθηκε από την ΑΕΛ Καλλονή με 2-0 στην Μυτιλήνη. Τα καναρίνια δεν θύμιζαν σε τίποτα την ομάδα που είδαμε τις τελευταίες αγωνιστικές με αποτέλεσμα να φύγουν χωρίς το θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα στο 16 λεπτό να δεχτεί το γκολ από τον Λεοζίνιο. Στην συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει, έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Κούσα. Ένα λάθος διώξιμο του Τακίδη  είχε ως αποτέλεσμα στο 31 λεπτό ο Λεοζίνιο να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να κάνει το εργό της ομάδας μας πολύ δύσκολο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπάμπης Τεννες έκλεισε τους χώρους και κράτησε εύκολα το αποτέλεσμα, αφού οι κυανοκίτρινοι δεν καταφέρουν να βρουν διαδρόμους για να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Σε κακή μέρα βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού με τον Μάκη Χάβο να προσπαθεί από νωρίς με τις αλλαγές του να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι ο Φίλιππος Δάρλας.

Έντονη λογομαχία είχαμε  στο τέλος του παιχνίδι, ανάμεσα στον Κούσα και τον πρώην παίκτης της ομάδας μας τον Αναστασιαδη.

ΑΕΛ Καλλονής (Μπάμπης Τεννές): Μάππας, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Σιλιγαρδάκης, Μανούσος, Ντιμπαλά, Κάντζι, Σερφά.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας (30' λ.τ Γκόλιας), Σίλβα Τζούνιορ (46' Καμαρά), Σφακιανάκης, Μπόγιοβιτς, Φαβάλι, Σίσιτς, Μπελόν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραντώνης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδoπουλος, Τσάγγαρη (Μακεδονίας)
panaitolikos1926.gr