Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ.....

   Ένας επιθετικός μονόλογος ήταν το σημερινό παιχνίδι για τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο γήπεδο του Θεσπρωτικού απέναντι στον Όλυμπο Κέρκυρας. Ο Εθνικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε δυο δοκάρια αλλά και πάλι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Η επιθετική αφλογιστία, η ατυχία και ο εξαιρετικός πορτιέρο των φιλοξενούμενων, ο νεαρός Πισιάνης, στέρησαν από τον Εθνικό να πάρει την νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Όταν σ’ ένα ενενηντάλεπτο δημιουργείς πάνω από 8 ευκαιρίες και δεν σκοράρεις, πλέον δεν δικαιούσαι τίποτα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Κολιάκη και Νικολάου. Οι πολλές αποχωρήσεις από την ομάδα, από την αρχή της χρονιάς και τον Δεκέμβριο σίγουρα στοίχισαν, και έτσι η ομάδα του Γιώργου Γιάννου που περίμενε  να αρχίσει η ανάκαμψη στο σημερινό παιχνίδι μετά και από την ήττα της περασμένης Κυριακής, πλέον βρίσκεται σε δυσχερή θέση αφού την επομένη Κυριακή έχει ρεπό. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Άκη Πανδή, ο Όλυμπος Κέρκυρας ευτύχησε στις λίγες καλές φάσεις που δημιούργησε στο παιχνίδι να πετύχει τα δυο γκολ και να φύγει με την πολύτιμη νίκη από το Θεσπρωτικό.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
6΄ κίτρινη στον Μύριλα.
8΄ κίτρινη στον Γραμμένο.
12΄ πάσα του Τσακανίκα στον Νικολάου ο τελευταίος μόνος του απέναντι στον Πισιάνη πλάσαρε άουτ.
13΄ σουτ του Κολλιάκη διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Πισιάνης.
15΄ σέντρα του Κολλιάκη ο Νικολάου στην πορεία της μπάλας αλλά το πλασέ του μέσα από την μικρή περιοχή πέρασε άουτ.
16΄ κίτρινη στον Νικολάου.
23΄ σουτ του Κονισπολιάτη έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαντής.
36΄ σέντρα του Κονισπολιάτη και ο Γραικός με σουτ από κοντά το 0-1. Κίτρινη στον σκόρερ.
37΄ σουτ του Λέντζου δύσκολα σε κόρνερ ο Πισιάνης.
39΄ σουτ του Κόλλινς άουτ.
43΄ κίτρινη στον Στρατηγό.
44΄ σέντρα του Μούτα κεφαλιά του Νικολάου από καλή θέση άουτ.
45΄ σουτ του Κολλιάκη μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Πισιάνης.
46΄ κίτρινη στον Μπαντή.
48΄ σουτ του Λέντζου άουτ.
54΄ σέντρα του Μούτα κεφαλιά του Φλώρου στο οριζόντιο δοκάρι του Πισιάνη.
56΄ σουτ του Φλώρου διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ ο Πισιάνης.
69΄ κίτρινη στον Κονισπολιάτη.
71΄ σέντρα-σουτ του Μούτα η μπάλα περνά εκατοστά άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
73΄ δεύτερη κίτρινη και αποβολή Γραμμένου.
79΄ σέντρα του Μούτα πλασέ του Κόλλινς διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ ο Πισιάνης.
80΄ σουτ του Κολλιάκη διώχνει σε κόρνερ ο Πισιάνης.
81΄ σουτ του Μούτα απέκρουσε ο Πισιάνης η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και κόρνερ.
83΄ κίτρινη στον Κόλλινς.
88΄ ο Στρατηγός με πλασέ ύστερα από πάσα του Γκερέκου το 0-2.
89΄ κεφαλιά του Πάνου άουτ.
90΄ δεύτερη κίτρινη και αποβολή Κονισπολιάτη.
90΄+ κεφαλιά του Πάνου από καλή θέση άουτ.
Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Παπαδόπουλος-Ιωαννίδης (Κοζάνης)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος):Μπαντής, Μούτας, Θεοδώρου, Ρούμπος (82΄ Ναυρόζογλου), Πάνος, Λέντζος, Κοντογεώργος (46΄ Φλώρος), Τσακανίκας, Κολλιάκης, Κόλλινς, Νικολάου.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Άκης Πανδής):Πισιάνης, Kονόμης, Μπαλανίκας, Μύριλας, Παππάς, Στρατηγός (90΄Σπίνουλας), Γκερέκος (90΄ Πανδής), Γραμμένος, Γραικός (72΄ Βλάσσης), Ανδριώτης, Κονισπολιάτης.
Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Κώστας Κολιός (prevezasports.gr)

                                                                                                                                                                    Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα των Μετεώρων στο σημερινό παιχνίδι με την ομάδα του Άρη Αιτωλικού με σκορ 2-0.[πάνω φωτογραφία]



 Οι Καλαμπακιώτες  έπαιξαν με ψυχή και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα για 65΄λεπτά κατάφεραν να πάρουν  την πολύτιμη νίκη και τους 3 βαθμούς.

Η ομάδα των Μετεώρων ευτύχησε να προηγηθεί πολύ γρήγορα με γκολ του μόνιμου σκόρερ της τον Γιώργο Γραβάνη ο οποίος με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0. Στην συνέχεια και μέχρι την αποβολή του Κωστή δεν έγινε κάποια σημαντική φάση για καμία από τις δύο ομάδες. Με δέκα παίχτες η ομάδα των Μετεώρων θέλησε να κρατήσει το 1-0 για να πάει προηγούμενη στο ημίχρονο όμως η ΄΄παλιά καραβάνα΄΄  των Μετεώρων που ακούει στο όνομα Γκόβαρης με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην  επανάληψη η ομάδα των Μετεώρων θέλησε να διαφυλάξει το σκορ κάτι το οποίο κατάφερε με επιτυχία έχοντας σε πολύ καλή μέρα και τον Γεωργίου ο οποίος με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος έδωσε και σήμερα βροντερό παρών στο γήπεδο βοηθώντας ακόμη μια φορά την Καλαμπακιώτικη ομάδα.
sportrikala.gr
Πρώτη νίκη εντός για τη Φιλοθέη - Ανετο διπλό του ΑετούΕκτύπωσηE-mail
Γράφει ο: Δημήτρης Κατσαντούλας   


Με αποκρούσεις σαν αυτή ο Βαρέλης κράτησε ανέπαφη την εστία της Φιλοθέης σήμερα
Την πρώτη νίκη στην έδρα της πέτυχε σήμερα η Φιλοθέη και μάλιστα επί των Τρικάλων που βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η αρτινή ομάδα πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο  με τοΛώλη και κράτησε το 1-0 ως το τέλος. Με 7-1 υπέρ του πέρασε ο Αετός από την έδρα της ουραγού Αναγέννησης Περιβολίου στην Κέρκυρα.

Φιλοθέη – Τρίκαλα 1-0
Δεύτερη κατά σειρά σημαντική νίκη για τη Φιλοθέη σήμερα και πρώτη για φέτος στην έδρα της, επί των Τρικάλων με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό από τονΛώλη, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή. Σημαντική ευκαιρία είχε και στο 25΄ η Φιλοθέηγια να διπλασιάσει τα τέρματά της αλλά ο Ζαφείρης απέκρουσε το σουτ του Καρταγιάννη. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και έκλεισαν τους γηπεδούχους στα καρά τους αλλά τελικά δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και να νικήσουν τον Βαρέλη ο οποίος κυρίως σε δύο ευκαιρίες των φιλοξενουμένων, κράτησε το μηδέν στην εστία του. Στο 93’ την δεύτερη κίτρινη κάρτα πήρε ο Νταλάκας και θα είναι απών από την επόμενη αναμέτρηση στο Δημαριό.
Φιλοθέη : Βαρέλης, Τρομπούκης, Ζυγούρης, Γιαννούλης Θ. (78΄ Κυριακούλης), Τσιφλίδης, Ξυλογιάννης, Παπάς (76΄ Κοντωγιώργος), Θεμελής, Νταλάκας, Λώλης Καραγιάννης

Αναγέννηση Περιβολίου - Αετός 1 - 7 
Σα σίφουνας πέρασε η Αετός από την Κέρκυρα, σκορπίζοντας την Αναγέννηση Περιβολίου με σκορ 7-1.
Από την αρχή η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 15’ οΜπαλάφας, μετά από σέντρα του Μάλλιου άνοιξε το σκορ. Στο 35’ ο Ν. Μίαρης ανέτρεψε τον Βερλέκηκαι ο παθών ευστόχησε στο πέναλτι για το 0-2. Στο 55’ ο Μάλλιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, ενώ ο στο 60’ ο Μπαλάφας έγραψε το 0-4. Στο 60’ ο Βερλέκης σημείωσε το 0-5, ενώ στο 75’ ο Βάρδηςμε κεφαλιά μείωσε σε 1-5 για την Αναγέννηση. Όμως οι παίκτες του Αετού δεν είχαν τελειώσει τη δουλειά τους, καθώς στο 80’ ο Μαργαρίτης και στο 90+2’ ο Τσάπαλης διαμόρφωσαν το τελικό 1-7.
Αετός Διασέλου (Βασίλης Ξανθόπουλος): Καραγκούνης, Κατσαρός, Μπρεσιάκας, Τσαρτσακλής, Πέτσας (70’ Τσάπαλης), Βασιλάκης, Αντωνίου (80’ Μπαλοδήμος), Βερλέκης (75’ Κούρελης), Μάλλιος, Μπαλάφας, Μαργαρίτης
artasport.gr