Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Υγιεινό περίπατο έκανε το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 που κυριάρχησε από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος του αγώνα

 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008-Α.Ο. ΑΡΤΑΣ -3-0.
Οι γηπεδούχες  μπήκαν πολύ δυνατά απο την αρχή του αγώνα και κυριάρχησαν και στα 90΄ με κατοχή  και καλή κυκλοφορία της μπάλας δεν άφησαν την ομάδα της Αρτας να απειλήσει καμμία φορά την εστία της Κάππα Εφ. πού πέρασε ενα πολύ εύκολο απόγευμα .,  Στο α΄ημίχρονο όπου και προηγήθηκαν με 2-0 με δύο πολύ όμορφα γκολ της  mvp της αναμέτρησης Χοτζάι Πελαγίας ,ενώ δημιούργησαν καί άλλες καλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκόρ ειδικά με την Πρασσά 17΄,30΄ ,Καπνίση Μαρ. 38΄ενώ στο 20΄απο κοντά η Μαρκουτσά έχασε μοναδική ευκαιρία πλασσάροντας άουτ.
Στο 5΄μετά απο ωραία ανάπτυξη απο τα δεξιά και σέντρα της Μαρκουτσά η Χοτζάι Πελ. με καταπληκτική κεφαλιά άνοιξε το σκόρ 1-0.
Στο 45΄η ίδια παίκτρια με διαγώνιο σούτ έκανε το 2-0.
Στο β΄ ημίχρονο συνεχίστηκε όπως το α΄ ημ. με το Μεσολόγγι 2008 να κυριάρχει και να δημιουργεί ευκαιρίες με τις Πρασσά 50΄,62΄, Καπνίση 72΄, Καραμανοπούλου 79΄,και η Χοτζάι στο 83΄απο κοντά έχασε την ευκαιρία για το χάτ-τρίκ αφού απέκρουσε η πολύ καλή τερματοφύλακας Γούλα.
Στο 64΄η 14χρονη Μαρία Μοκκα  με σέντρα-σούτ απο τα δεξιά έκανε το τελικό 3-0
Απο την νικήτρια ομάδα διακρίθηκαν οι Χοτζάι Πελ.[κορυφαία],Πρασσά Χ., Χονδρού Μ.,Μόκκα Μ.,Σούλα Παρ.,Καραμανοπούλου Σ. χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιπες
Απο τον Α.Ο.Αρτας οι Γούλα [κράτησε το σκόρ σε χαμηλά σχετικά επίπεδα],Μαργώνη,και Μαλαπάνη.
Καλή η διαιτησία των Παπαδόπουλου Γιωργ.-Μπίρη Ιωάν.-Παυλόπουλου Γ.[Αχαίας]
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008...Κάππα Ε.,Μόκκα Μ.,Τραυλού Ελ.[70΄Κουτσουπιά Θ.],Χονδρού Μ.[λ.τρ.75΄Λιαπίκου Παν.],Τραυλού Αθ.,Πρασσά Χρ.,Σούλα Παρ.,Μαρκουτσά Ντ.[80΄Πυλαρινού Σοφ.],Καπνίση Μ.,Καραμανοπούλου Σ.,Χοτζάι Πελ.

Α.Ο.ΑΡΤΑΣ..Γούλα,Μαλαπάνη,Τσέλιου,Δρόσου,Παπαναστασίου ,Κακαριάρη,Παππά Ε.,Διονύση[46΄Χρόνη],Γεωργάννη,Μαργώνη,Παππά Ελευθ.
 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008....[ορθ από .αριστερά].Καραμανοπούλου Σοφ.-Χονδρού Μαρ.-Πρασσά Χριστ.-Κάππα Εφη-Καπνίση Μαρ.-Σούλα Παρ.-Πυλαρινού Σοφ. -Ανδρομiδάς Γεωρ.[υπευθ. Δημ. Σχέσεων]
[καθ.απο αριστερά].Λιαπίκου Παναγ.-Μόκκα Μαρ.-Χοτζάι Πελ.-Τραυλού Αθ.-Τραυλού Ελ.-Κάππα Αναστ.-Κουτσουπιά Θεοδ.-Μαρκουτσά Ντ.
 σε μιά προσπαθειά της η Μαρκουτσά Ντ.[ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008] με την Κακαριάρη [Α.Ο.ΑΡΤΑΣ]
 η κορυφαία απο την Μεσολογγίτικη ομάδα Χοτζάι Πελαγία ,εκτός των δύο γκόλ που πέτυχε η 12χρονη παίκτρια ήταν διαρκής απειλή για την αντίπαλη άμυνα με τις επελάσεις που πραγματοποίησε..
φωτογραφίες.......Aitosports gr
                                     Σούλα Παρ.[ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008]
 Χριστίνα  Πρασσά  [ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008],ανάμεσα απο τρείς αντίπαλες παίκτριες