Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ήθελε αλλά δεν μπορούσε…


Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο παιχνίδι αλλά όχι τόσο, ώστε να μπορέσει να του χαρίσει την σημερινή νίκη που  τόσο ανάγκη είχε. Τα καναρίνια επέστρεψαν ξανά στις γκέλες, χαρίζοντας ακόμη δυο υπερπολύτιμους βαθμούς και μάλιστα στο κλουβί.

Ο κόσμος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο για να βοηθήσει την ομάδα (πάνω από 3000) αλλά το τελικό αποτέλεσμα σκόρπισε την απογοήτευση στους φιλάθλους, αλλά και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Η ομάδα του Μάκη Χάβου προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα, αλλά η Καβαλιώτες είχαν κλείσει καλά τους χώρους και υποχρέωσαν τους κυανοκίτρινους να μην μπορέσουν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες.

Λίγο η κόπωση στην συνέχεια, λίγο τα πολλά σφυρίγματα και οι καθυστερήσεις των παικτών της Καβάλας εκνεύρισαν του κυανοκίτρινους που δεν μπόρεσαν να βρουν το ρυθμό τους.

Οι κυανοκιτρινοι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν  το γκολ, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί, με αποτέλεσμα η Καβάλα να φύγει από το Αγρίνιο με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το Παιχνίδι

Στα πρώτα 15λεπτα είχαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν την μπάλα αλλά να μην δημιουργούν ευκαιρίες. Την πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι την είχαν τα καναρίνια με το γυριστό σουτ του Κάμαρά που δεν βρήκε στόχο. Μετά τα πρώτα λεπτά η ομάδα του Μάκη Χάβου κυριάρχησε στο παιχνίδι, με τους Καβαλιώτες να αμύνονται και να προσπαθούν να χτυπήσουν με τις αντεπιθέσεις. Ο επιθετικός μονόλογος του Παναιτωλικού συνεχίστηκε, χωρίς όμως να καταφέρνει να φτιάξει κλασικές ευκαιρίες. Αμυντικά η ομάδα τα πήγε εξαιρετικά αφού όσες φορές οι παίκτες της Καβάλας προσπάθησαν να βγουν στην αντεπίθεση υπήρχαν γρήγορες επιστροφές που δεν επέτρεπαν στην Καβάλα να φτιάξει φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας κέρδισαν συνέχεια χρόνο πέφτοντας στο έδαφος, με αποτέλεσμα να σπάνε τον ρυθμό και να εκνευρίζουν τους κυανοκίτρινους. Σε αυτό συνέβαλε και ο διαιτητής του παιχνιδιού που σφύριζε συνέχεια. Η Καβάλα είχε κλείσει καλά τους χώρους και το παιχνίδι  πήγαινει προς το τέλος του χωρίς να φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει κάτι. Στα τελευταία λεπτά με τον ενθουσιασμό του κόσμου πήγαν να δημιουργηθούν προϋποθέσεις μετά από συνεχόμενες εκτελέσεις από στημένα αλλά ο τερματοφύλακας της Καβάλας ήταν αλάνθαστος. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Παναιτωλικού απογοητευμένους από το αποτέλεσμα.



Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Γκολιάς, Κούσας, Μελισσάς, Σφακιανάκης (77' Τζούνιορ), Ιορδανίδης (57' Γιάνεφ), Mπελόν, Σίσιτς, Καμαρά (51' λ.τ Πάσας), Μπόγιοβιτς.

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Ντουτσαρίδης, Ντος Σάντος, Κοτίτσας, Πάτο, Εντιαγέ, Τάσιτς (80' Μπρατσιάνι), Μαραγκός, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Παγώνης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σφακιανάκης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Μειντάνας, Γκαβέρας (Αθηνών)
panaitolikos1926.gr