Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Εύκολα στο γειτονικό ντέρμπ η Ακαδημία Ευηνοχωρίου...

               ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ [σε παλιότερη φωτογραφία]


 
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
 
     Η 21η αγωνιστική βρήκε τις δύο ομάδες του χωριού μας αντιμέτωπες στο τοπικό ντέρμπυ , που κάθε άλλο παρά ντέρμπυ πλέον θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί μετά απ' τον αγωνιστικό κατήφορο που έχει πάρει η ΕΝΩΣΗ σε αντίθεση με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ που φορτσάρει γερά κρατώντας σταθερά την 2η θέση στο πρωτάθλημα....                       
 
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 5-1
  Καταιγιστική η Ακαδημία  απέναντι στην Ένωση
  Η αναμέτρηση των δύο ομάδων του Ευηνοχωρίου, Ένωσης και Ακαδημίας εξελίχθηκε σε θρίαμβο με σκορ 5-1 για την Ακαδημία που συνέχισε για 18η αγωνιστική αήττητη διατηρώντας σταθερά τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, κυνηγώντας την απευθείας άνοδο. Παρ’ όλο που η νεοφώτιστη Ακαδημία αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις βασικών (Κράνη, Παπουτσόπουλο, Παλιούρα – τιμωρημένοι και Βλάχο, Μπαρμπαρούση, τραυματίες) κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλε το παιχνίδι της, σε μεγάλη μέρα ο Κωνσταντάρας  Γρηγόρης που πέτυχε 2 γκολ και δημιούργησε άλλο ένα, και οι αδερφοί Γερετσιάν Χρήστος και Γερετσιάν Ιωάννης. 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΞΗΡΟΣ, ΔΗΜΑΡΑΣ Ι., ΖΟΥΜΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ, ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ Ι., ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ (78’ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ), ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ Χ., ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΓΡ., ΠΑΠΑΣ (73’ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ) , ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (80’ ΠΑΛΑΣΚΩΝΗΣ)
ENΩΣΗ : ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΣΧΩΡΗΣ, ΜΠΕΚΟΣ, ΦΛΩΡΟΣ, ΠΑΤΡΙΝΟΣ, ΜΑΝΙΚΑΣ (46’ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ), ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΖΙΒΑΝΑΚΗΣ (79’ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΑΤΣΑΒΟΣ (78’ ΓΟΥΛΗΣ), ΔΗΜΑΡΑΣ Π., ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
1’ από δεξιά μεγάλη μπαλιά του Γερετσιάν Ι. στην απέναντι πλευρά στον Αθανασόπουλο ο οποίος σουτάρει αλλά ο Δασκαλάκης δύσκολα διώχνει σε κόρνερ.
8’ Ο Γερετσιάν Χρ. από δεξιά μέσα στην περιοχή, κάνει παράλληλη συρτή σέντρα, η μπάλα χτυπά στα πόδια του Δασκαλάκη και περνά λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του, κόρνερ. 
13’ Ο Παπάς περνά έξυπνη μπαλιά στα αριστερά στον Αθανασόπουλο, στην πλάτη της άμυνας της Ένωσης, όμως ο τελευταίος σουτάρει άστοχα.
17’ Ο Κωνσταντάρας Δ. εκτελεί φάουλ λίγο πάνω από το κέντρο, η μπάλα στη μεγάλη περιοχή, την «τσιμπάει» ο Μπαλαούρας και καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
24’ Ο Κωνσταντάρας Γρ. εκτελεί φάουλ από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί πετάγεται ο Κωνσταντάρας Δημήτρης και με κεφαλιά κάνει το 2-0.
27’ από αριστερά φάουλ για την Ένωση, το εκτελεί ο Πατρινός, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και καταλήγει στην εστία του Ξηρού, μειώνοντας στο 2-1.
34’ Ο Κωνσταντάρας  Γρ. κερδίζει φάουλ έξω από τη περιοχή και προς τα δεξιά, το εκτελεί ο ίδιος με άψογο τρόπο και στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Δασκαλάκη κάνοντας το 3-1.
66’ Ο Κωνσταστάρας Δ. εκτελέι φάουλ λίγο κάτω από το κέντρο, ο νεαρός Αποστολόπουλος πηδά πιο ψιλά απ’ όλους πιάνει την κεφαλιά και δύσκολα ο Δασκαλάκης διώχνει σε κόρνερ.
73’ Ο Κωνσταντάρας Γρ. μετά από πάσα του Αθανασόπουλου μπαίνει στην περιοχή, ο Δασκαλάκης βγαίνει και τον μαρκάρει άτσαλα και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο ίδιος εύστοχα και κάνει το 4-1.
81’ Κάθετη μπαλιά στον κενό χώρο από τον Καραπάνο, στο τετ- α –τετ ο Γερετσιάν Χρ με τον Δασκαλάκη, πλασάρει, αποκρούει αρχικά ο Δασκαλάκης,  κάτοχος και πάλι ο Γερετσιάν Χρ και σε κενή εστία κάνει το τελικό 5-1.
Από την Ακαδημία ξεχώρισαν ιδιαίτερα οι  Κωνσταντάρας Γρ, Αποστολόπουλος, και οι αδερφοί Γερετσιάν ΧΡ και Γερετσιάν Ι., χωρίς να υστερήσει κανένας από όσους αγωνίστηκαν
Από την Ένωση φιλότιμες προσπάθειες έκανε ο Δασκαλάκης.
 Καλή η διαιτησία του διαιτητή Βέλλιου  Αλέξανδρου, χωρίς λάθη οι βοηθοί Βελαώρας και Ροδάτος.
να ευχαριστήσω τον Μπαλασκώνη Κώστα για την ενημέρωσή του... 
evinochori.gr