Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

“Χαρακίρι” έκανε ο ΓΟΜ , ο οποίος άφησε δύο βαθμούς στο Νεοχώρι...

Βασικότερο: πως όσο καλός και αν είσαι στο ποδόσφαιρο, αν δεν έχεις την τύχη μαζί σου, δεν πας πουθενά.
Ο ΓΟΜ άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Νεοχώρι αφου δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Α.Ε.Οινιαδών παρότι ειδικά στο α΄ημίχρονο πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ,αλλά είτε απο ατυχία ,είτε απο αστοχία ,είτε ο βετεράνος Γκάιδας πραγματοποίησε σωρρεία σωτήριων επεμβάσεων δεν κατάφερε να σκοράρει και απομακρύνθηκε απο την πρωτοπόρο ομάδα της Λύγιάς .Στο β΄ημίχρονο οι έμπειροι παίκτες των γηπεδούχων με συχνές διακοπές κυρίως ο τερματοφύλακας και υπό την ανοχή του διαιτητή Χονδρογιάννη πέχτηκε λίγη ώρα ποδόσφαιρο και στο τέλος η μαχητική Α.Ε. Οινιαδών πήρε την πολύτιμη ισοπαλία .
Απο την ΑΕ Οινιαδών διακρίθηκε ο Γκάιδας που στο 6΄νίκησε τον Αχτύπη ,στο 15΄σε τετ-α-τετ απέκρουσε το σούτ του Πιστιόλη ,στο 25΄απογειώθηκε στην γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ δυνατό σούτ του Βλάχου ,στο 29΄απέκρουσε σούτ του Σούλα ,στο 34΄έδιωξε σε κόρνερ δυνατό σούτ του Λιάπη , στο 37΄ίδιοι πρωταγωνιστές ίδιο αποτέλεσμα , στο 41΄σούτ του Αχτύπη απέκρουσε και πάλι ,στο 60΄από 2 μέτρα !!!!απέκρουσε ενστικτωδώς πλασέ του Λιάπη ,,στο 67΄σε σούτ του Πιστιόλη μπλόκαρε εντυπωσιακά και στο 82΄ σε μονοκόματο σούτ του Σούλα  ξανά νικητής ο βετεράνος πορτιέρο.
Αν σε αυτά αναλογιστούμε τις ευκαιρίες στο 20 απο γύρισμα του Τσαλίκη ο επερχόμενος Πιστιόλης σούταρε ψηλά άουτ απο θέση απέναντι απο τον τερματοφύλακα ,στο 22΄σε νέο γύρισμα του Τσαλίκη ο Αχτύπης απο κοντά δεν κατάφερε να προωθήσει την μπάλα στα δίκτυα , στο 39 ΄ο  Τσαλίκης πλασάρει πάνω απο τον εξελθόντα Γκάιδα αλλά επί της γραμμής ο Φ.Κάκος με κεφαλιά έδιωξε και στο 44΄δυνατό σούτ του Δάλλα ελάχιστα άουτ.στο 88΄απέυθείας κτύπημα φάουλ του Δερβίση έφυγε ελάχιστα άουτ.
Εκτός του πορτιέρο διακρίθηκαν ακόμη οι Κάκκος Φ.,Κονδραλής,Κότσαλος Α.,Ελευθεράτος Ρέκας
απο τον ΓΟΜ διακρίθηκαν οι Σούλας,Δερβίσης,Πασπαλιάρης Δ.,Αχτύπης
Διατητές του αγώνα οι Χονδρογιάννης,Καλαμάρης και Μπακάκη Ευαγ.
Α.Ε.ΟΙΝΙΑΔΩΝ....Γκάιδας,Ράπτης [24΄λ.τρ. Πολύζος],Ρέκας,Ελευθεράτος,Κάκος Φ,Κονδραλής ,Καλογερόπουλος[89΄Μουλαράς],Νικολούζος,Κοντοπάνος[46΄Καρατζογιάννης],Κότσαλος,Αλετράς Ι.




Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ..Αναστόπουλος,Βλάχος,Αντωνόπουλος[74΄Μπαλαμπάνης Α.],Δερβίσης,Πιστιόλης,Δάλλας,Λιάπης [62΄Βασιλείου Κ.],Πασπαλιάρης Δ.,Αχτύπης, Σούλας,Τσαλίκης [80΄Βαλής]