Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κοσμοσυρροή στα γενέθλια της "Κυρίας" και παρουσίαση των μεταγραφών [Λινάρδος Πάνος ...]

"Κυρία" 102 ετών... Με αρκετό κόσμο στο πλευρό της (2.000 και πλέον φιλάθλους της), η Ανόρθωση γιόρτασε σε ευχάριστο κλίμα τα 102α γενέθλιά της, σε μια εκδήλωση που περιείχε ευχάριστες εκπλήξεις για τους μικρούς της φίλους, διασκέδαση και παρουσίαση των νέων μεταγραφών, με τον Ανδρέα Αβραάμ να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Δεν σταμάτησαν επί τρεις ώρες να υπογράφουν αυτόγραφα οι παίκτες της Ανόρθωσης.
balla.com.cy





Από τις 15:00 αρκετοί φίλοι της Ανόρθωσης έδωσαν το "παρών" τους στις εγκαταστάσεις του "Αντώνης Παπαδόπουλος" και είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές και να αποσπάσουν αυτόγραφα, αλλά και υπογραφές σε μπάλες. Οι παίκτες της Ανόρθωσης χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το πρώτο να αποχωρεί γύρω στις 16:30 για να παραχωρήσει τη θέση του στο επόμενο. Να αποχωρεί που λέει ο λόγος, καθώς ο κόσμος που περίμενε στην ουρά δεν άφηνε τους παίκτες να φύγουν. Αυτοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ικανοποιήσουν όλα τα αιτήματα των φιλάθλων.



Το «Fan day» της Ανόρθωσης περιλάμβανε μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα, περίπτερα φαγητού και ποτού, διασκέδαση με παιχνίδια για τους μικρούς φίλους της «Κυρίας», τουρνουά από ομάδες των Ακαδημιών και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Στις 16:30 έγινε και επίσημα η παρουσίαση των τριών από τα τέσσερα νέα αποκτήματα της ομάδας (Πάνος Λινάρδος, Ρούι Ντουάρτε και Ανδρέας Αβραάμ) με τον κόσμο να τους απωθεώνει, ζητώντας τους τίτλο και επιτυχίες! Η παρουσίαση για τα 102χρονα της "Κυρίας", έγινε από την εκπρόσωπο τύπου της ομάδας, Μαρίνα Αργυρού, ενώ ο πρόεδρος Σάββας Κάκος έκοψε την τούρτα και ευχήθηκε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον για την ομάδα. 



Αν και η εκδήλωση άρχισε στις 15:00, ο κόσμος δεν σταμάτησε να προσέρχεται μέχρι και την τελευταία στιγμή!

Η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων