Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τα εύκολα ,δύσκολα έκανε ο Γ.Ο.Μ.






Η εμφάνιση της ομάδας του Γ.Ο.Μεσολογγίου  ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και δημιούργησε  πολλές και κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει  περισσότερα τέρματα αλλά δεν το έπραξαν, λόγω ατυχίας, αστοχίας αλλά και των εντυπωσιακών επεμβάσεων του Τσοκάντα , στο εξ΄αναβολής παιχνίδι που έγινε στο Κεφαλόβρυσο μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του ΓΟΜ ,πού έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων με 1-3.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός της ομάδας του ΓΟΜ  έπεσε κατακόρυφα, κάτι που εκμεταλλεύθηκε ο Αστέρας , που διεκδίκησε ακόμη και την ισοφάριση, κυρίως με στημένες φάσεις
Στο 9΄σε φάουλ του Δάλλα ο Τσαλίκης εκμεταλευόμενος αμυντική ολιγωρία με διαγώνιο σούτ έκανε το 0-1.
Στο 20΄ο Σούλας με εντυπωσιακό μπάσιμο καί γύριζει στον επερχόμενο Σακελαρόπουλο ,αλλά παρεβλήθει ο αμυντικός του Αστέρα Καραδήμας Γ. και στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα πετυχαίνει αυτογκόλ και 0-2.
Στο διάστημα 21-40΄ο ΓΟΜ χάνει μοναδικές ευκαιρίες με Σακελαρόπουλο 23΄,35΄,39΄και Σούλα Δ. 30΄, 37΄,και τον Τσαλίκη που στο 17΄έχασε μοναδική ευκαιρία.Και για ακόμη μία φορά επαληθεύτηκε ο ΄΄αγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ,αν δεν πετύχεις γκόλ ,δέχεσαι ΄΄ και έτσι στο 42΄σε λάθος της άμυνας ο Κολτσίδας Ν. απο κοντά νικάει τον 15χρονο Λαχανά και μειώνει σε 1-2.
Στο β΄ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανησύχησαν την άμυνα των φιλοξενούμενων κυρίως απο στημένες φασεις ,αλλά ο ΓΟΜ με τους ταχύτατους Σακελαρόπουλο-Λιάπη-Σούλα-Τσαλίκη ήταν επικύνδυνοι στον αιφνιδιασμό και στο 69΄ο Σακελαρόπουλος  έχασε μοναδική ευκαιρία ,όταν με ατομική προσπάθεια προσπάθησε απο πλάγια θέση να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα που απέκρουσε ,ενω στο 80΄καλοκτυπημένο φάουλ του 15χρονου Βαλή έφυγε μίλις άουτ., και στο 83΄με υποδειγματικό πλασέ του Λιάπη γίνεται το τελικό 1-3..
Απο τον Αστέρα διακρίθηκαν οι Μποτσιβάλης,Σκαρμούτσος Ν.,Καρέτσος Β. ,Τσοκάντας και ο βετεράνος Ηλ. Πατρινός στο β΄ημίχρονο,απο τον ΓΟΜ οι Σούλας,Σακελαρόπουλος, Δάλλας,Λιάπης
Καλή η διαιτησία των Λιόνα, Δημαρά, Ροδάτου
Αστέρας Κεφαλοβρύσου....Τσοκάντας,Σαλονίτης,Καραδήμας Γ.,Σκαρμούτσος,Κολτσίδας Ν.,Ανδρεάκης[71΄Χονδρογιάννης Π.],Καραδήμας Ε.,Μποτσιβάλης,Καρέτσος Α.[88΄Μοναστήρας Γ.],Φούντας Αλ.[46΄Πατρινός Η.],Καρέτσος Β.
Γ.Ο.Μεσολογγίου...Λαχανάς Θ.,Κοκόρης Α.[36΄Βασιλείου Κ.],Αντωνόπουλος,Ζέρβας Γρ.,Διαμαντόπουλος Χ.,Δάλλας Ι.,Λιάπης [84΄Δημητρούκας Χ.]Μπαλαμπάνης Α.,Σακελαρόπουλος Δ.,Σούλας Δ.,Τσαλίκης [75΄Βαλής Μ.]