Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Θα μείνει κανείς στην Κρήτη;


Ο Παναιτωλικός γνώρισε ακόμη μια ήττα, αυτή την φορά στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη(2-1). Με δυο γκολ- δώρο των κυανοκίτρινων ο Εργοτέλης πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς αφού αξιοποίησε τις μοναδικές ευκαιρίες που έκανε στο παιχνίδι και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τα καναρίνια απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο από τις πρωτοπόρες θέσεις και πλέον η απευθείας άνοδος μοιάζει σαν όνειρο …

Τα γκολ της αναμέτρησης τα πέτυχαν οι: Γκαντιάγκα(14’), Φαβάλι (22’) και Ρομάνο (26’)

Το παιχνιδι

Ο Ν.Καραγεωργίου στην σημερινή αναμέτρηση ξεκίνησε όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην αρχική ενδεκάδα και σε έναν μεγάλο βαθμό επιβραβεύτηκε για την ενέργεια του αφού η ομάδα σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια έδειξε αρκετά βελτιωμένη στον επιθετικό τομέα.

Αυτό που στοίχησε στην ομάδα σήμερα ήταν η κακή αμυντική λειτουργία σε δύο στημένες ευκαιρίες από τις οποίες προήλθαν και τα δύο γκολ του Εργοτέλη.

Συγκεκριμένα στην φάση του 14’ ο Γκαντιάγκα βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι του Τακίδη ,και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους . Αμέσως μετά το γκολ ο Παναιτωλικός δημιούργησε ευκαιρίες και δικαίως έφτασε στην ισοφάριση στο 22’ με την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Φαβάλι . Η συνέχεια έκρυβε εκπλήξεις για τον Παναιτωλικό αφού ο Εργοτέλης λίγα λεπτά αργότερα πήρε ξανά προβάδισμα από ακόμη μία αδράνεια της κυανοκίτρινης άμυνας. Στο 26’ ο Ρομάνο βρέθηκε αφύλαχτος στην μικρή περιοχή και με κοντινή κεφαλιά κέρδισε τον Τακίδη . Μοναδική αξιόλογη απάντηση έως την ανάπαυλα ήταν η διπλή ευκαιρία του 30’ , στην οποία ο Μπόγιοβιτς αρχικά και ο Τζούνιορ στην συνέχεια δεν κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Το δεύτερο μέρος, ήταν κυρίως ένα παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν αξιόλογες φάσεις. Το τραγικό πρόσωπο των προηγούμενων αγωνιστικών είδαμε στο δεύτερο μέρος από τα καναρίνια, αφού δεν κατάφεραν σχεδόν σε κανένα σημείο του β’ μέρους να απειλήσουν, παρόλο που βρισκόταν πίσω στο σκορ.
Ο Ν.Καραγεωργίου αρχικά πέρασε τον Πασά στην θέση του Μπόγιοβιτς και τον Γιάνεφ στην θέση του Ιορδανίδη και στην συνέχεια αντικατέστησε τον Μελισσά με τον Κουτσοσπύρος .Ο Πασάς ήταν αυτός που προσπάθησε με την διάθεσή του να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού, χωρίς όμως επιτυχία .

Τέλος, είναι ξεκάθαρο πως το μέλλον του Καραγεωργίου στον πάγκο της ομάδας μας είναι αβέβαιο .



Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα (69' Eυαγγέλου), Χαντί, Λαμπίν (58' Ουέλινγκτον), Ζάχορα (81' Κοζορώνης).


Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Αραμπατζής, Κούσας, Ιωάννου, Σίλβα Ζούνιορ, Μελισσάς (83' Κουτσοσπύρος), Ιορδανίδης (62' Πασάς), Καμαρά, Φαβάλι, Μπόγιοβιτς (62' Γιάνεφ), Γκόλιας.
panaitolikos1926.gr