Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Διπλό ΄΄τίτλου΄΄ η Α.Ε.Μ. στην Φιλιππιάδα

 Μεγάλη νίκη πέτυχε η ΑΕΜ στην Φιλιππιάδα επι του τοπικού Εθνικού με 1-2 και ΄΄σκαρφάλωσε΄΄ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα,Σε ένα γηπέδο πολύ κακό η ΑΕΜ παίζοντας μόνο για το αποτέλεσμα πήρε το τρίποντο,και μιά άτυπη ρεβάνς για την βαριά ήττα πέρυσι στο ίδιο γήπεδο με 3-0. Στο 10ο λεπτό το σουτ του Μπούμπου μπλόκαρε ο Δουλιώτης και στο 17΄ το σουτ του Κολιάκη έφυγε μόλις άουτ. Ένα λεπτό μετά οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Ξευγένη και 23΄ το σουτ του Διαμαντή έδιωξε στη γραμμή ο αμυντικός Καντάνης. Ένα λεπτό μετά ο Καβαλλάρης έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίασε σε κεφαλιά του Πάνου και στο 39΄ το σουτ του Μπόμπορη μπλόκαρε ο Δουλιώτης. Με την έναρξη της επανάληψης, στο 48΄ η ΑΕΜ άνοιξε το σκορ με σουτ του Καρακίτσου. Στη συνέχεια ο Εθνικός έχασε ευκαιρίες με τους Κόλλινς, Πάνου και Διαμαντή και στο 61΄ ο Δουλιώτης νίκησε σε τετ α τετ τον Θεοδώρου, όπου η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 70΄ αποβλήθηκε ο Γ. Γιάννος από τον πάγκο της Φιλιππιάδας και στο 74΄ ο Καβαλλάρης με πλασέ σημείωσε το 0-2 για την ομάδα του Μεσολογγίου. Τρία λεπτά μετά, στο 77΄ ο Κολιάκης με σέντρα σουτ μείωσε σε 1-2 και στο 87΄ η ομάδα της Φιλιππιάδας κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, όμως έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη.
Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Βοηθοί: Καραλής-Γεωργάκης (Ηπείρου)
Κίτρινες: Μπούρμπος, Λέντζος, Διαμάντης, Πάνος, Φράγκος, Τσακανίκας, Δουλιώτης, Μαντέλος, Πελέκης, Μούτας.
Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος):Μπαντής, Nαυρόζογλου, Μπούρμπος (81'Μούτας), Διαμάντης, Τσακανίκας (71'Κοντογεώργος), Κόλλινς, Κολιάκης, Θεοδώρου, Πάνου, Λέντζος, Μπόμπορης.
ΑΕ Μεσολογγίου (Σταμάτης Σαρρής): Δουλιώτης, Μπαλαούρας, Μαντέλος, Δάρδας, Πελέκης,  Δενδρινός, Ξευγένης (66'Πέντσας), Καντάνης, Καβαλλάρης (82'Πετσίνης) , Καρακίτσος, Φράγκος (73'Νικολόπουλος).
 ΧΡ.ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ...συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις ,ενώ σκόραρε και πάλι κάνοντας το 0-1.
ΘΑΝ.ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ...πολύ καλή παρουσία ,ενώ ήταν ο σκόρερ του 0-2..