Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ..ΑΕ Καραϊσκάκης-Κεραυνός Θεσπρωτικού 2-1


Νίκη-οξυγόνο για την ΑΕ Καραϊσκάκης
Τη νίκη που έψαχνε τόσο καιρό, μετά τις απανωτές ισοπαλίες, πήρε σήμερα απέναντι στον Κεραυνό Θεσπρωτικού η ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία επικράτησε με 2-1 χάρις σε ένα γκολ του Κώστα Μάλλιου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και αφού λίγα λεπτά νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Κείμενο-Φωτογραφίες: Βασίλης Τσεκούρας
Η ΑΕ Καραϊσκάκης ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, όπως και στο προηγούμενο αγώνα με τον Άρη Αιτωλικού. Στο 10ο λεπτό δημιουργήθηκε η πρώτη καλή φάση στην αναμέτρηση, όταν μετά από κόρνερ του Τσάπαλη από τα δεξιά, ο Βερλέκης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα έξω από την εστία του Μπάμπη. Τρία λεπτά (13΄) μετά το σουτ του Φέκκα από πλάγια θέση έφυγε ψηλά άουτ και με την συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα, μετά από πάσα του Μπαλάφα ο Τσάπαλης βγήκε απέναντι από τον Μπάμπη, άργησε όμως να κάνει το πλασέ, με αποτέλεσμα ο έμπειρος πορτιέρο των φιλοξενούμενων να πέσει στα πόδια του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ και να μπλοκάρει την μπάλα. Ότι δεν κατάφερε στη φάση αυτή όμως ο Τσάπαλης, το πέτυχε λίγα λεπτά μετά, όταν στο 29΄ μετά από σέντρα του Αντωνίου από τα δεξιά ο Τσάπαλης με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάμπη, για να βάλει μπροστά στο σκορ την ΑΕ Καραϊσκάκης. Στο 35΄ η γηπεδούχος ομάδα έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει δύο τα τέρματά της, όταν ο Μπαλάφας έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή για τον Βερλέκη, όμως το σουτ του τελευταίου έδιωξε εντυπωσιακά ο Μπάμπης, κρατώντας το σκορ στο 1-0 για το πρώτο ημίχρονο.
Το δεύτερο ημίχρονο άργησε να ξεκινήσει τρία λεπτά λόγω της ομίχλης που "σκέπασε" τον αγωνιστικό χώρο και στο 52΄ της αναμέτρησης ο διαιτητής κ. Πάνος από την ΕΠΣ Γρεβενών διέκοψε και πάλι την αναμέτρηση για τον ίδιο λόγο. Μετά από περίπου 18' λεπτά που ξεκίνησε ξανά η αναμέτρηση, η ΑΕ Καραϊσκάκης έλεγχε το παιχνίδι και δημιουργούσε κινδύνους με τον Μάλλιο που είχε μπει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Στο 62΄ το σουτ του Τσάπαλη στην αντεπίθεση μπλόκαρε ο Μπάμπης και δύο λεπτά μετά η κεφαλιά του Φέκκα μετά από φάουλ του Χωραβάτη πέρασε άουτ. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να βγούνε στην επίθεση, δίχως όμως να τα καταφέρουν. Ένα λεπτό (89΄) πριν τη λήξη του αγώνα, ο Χωραβάτης εκτέλεσε ένα φάουλ από τη μεσαία γραμμή του γηπέδου, ο Καραγκούνης δεν κατάφερε να διώξει, με την μπάλα να βρίσκει και στον Λέτσο και να καταλήγει στα δίχτυα της ΑΕ Καραϊσκάκης για το 1-1. Παρά την ισοφάριση και τα λίγα λεπτά που απέμειναν οι παίκτες του Βασίλη Ξανθόπουλου ανέβηκαν στην επίθεση και στο 92΄ ο Τσάπαλης εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν, με τον Μπάμπη να αποκρούει το πρώτο σουτ από κοντά και στην επαναφορά ο Μάλλιος να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 2-1 και δίνοντας παράλληλα τη νίκη στην ομάδα του. Μετά το γκολ, ο Μάλλιος δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη, κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Πάνο, μετά από υπόδειξη του β΄ βοηθού κ. Γκόλια, καθώς έριξε κάτω το σημαιάκι του κόρνερ. Δείτε το video με το δεύτερο γκολ της ΑΕ Καραϊσκάκης με ένα κλικ ΕΔΩ.
Μετά από αυτή της τη νίκη και με τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής, η αρτινή ομάδα βρίσκεται πλέον στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα πάει στην Καλαμπάκα για να παίξει με τον ΑΣ Μετέωρα.
Κίτρινες κάρτες: Μάλλιος (51'), Βερλέκης (65') - Παπαδόπουλος (58'), Χωραβάτης (74'), Φέκκας (79'), Πασχός (86').
Κόκκινες κάρτες: Μάλλιος (93', με δεύτερη κίτρινη).
Διαιτητής: Πάνος Ιωάννης (Γρεβενών), Βοηθοί: Κωνσταντής Χ. – Γκόλιας Α. (Γρεβενών).
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Β. Ξανθόπουλος): Καραγκούνης, Τσιγαρίδας Λ., Κατσαρός, Καρτσακλής, Πέτσας, Βασιλάκης, Μπαλαδήμας (46΄ Μάλλιος), Βερλέκης, Αντωνίου, Μπαλάφας, Τσάπαλης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Β. Φίντζος): Μπάμπης, Χωραβάτης, Τζιάκος Δ., Παπαδόπουλος, Λέτσος, Λέκκος, Χήτος (76’ Δήμος), Ναστούλης (89’ Μπόμπορης), Τζιάκος Γ., Κολιός, Φέκκας (82’ Πασχός).
sportsarta.gr