Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΡΗΣ-ΠΕΡΙΒΟΛΙ: Έγραψε ιστορία!


Μπορεί να άργησε οκτώ αγωνιστικές, όμως, η Αναγέννηση δεν τα παράτησε, και δικαιώθηκε, φτάνοντας στην πρώτη νίκη της στο Περιφερειακό. Και μάλιστα, μακριά από το νησί!



«Θα χτυπήσουμε όλα τα ματς, και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο» είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες ο νέος τεχνικός της Αναγέννησης, Σ. Κουλούρης.
Και τουλάχιστον, στο Αιτωλικό, ήρθε μια πρώτη δικαίωση. Με τους “νότιους” να πανηγυρίζουν, επιτέλους, την πρώτη νίκη της ιστορίας τους, στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, με 1-0 απέναντι στον τοπικό Άρη!
Μια νίκη, οι πρώτοι βαθμοί της οποίας, λογικά, θα φέρουν άλλον αέρα και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων, μιας και το ψυχολογικό “μηδέν” στη συγκομιδή, αποτελεί παρελθόν.

Ο Νάος τα έπιανε όλα κι ο “Τσέβα” το “κάρφωσε”!
Η αλήθεια είναι, πως, η Αναγέννηση δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, σε αυτό το παιχνίδι. Όμως, στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Εξάλλου, αν συνέβαινε αυτό, τότε, οι “νότιοι” θα είχαν βάλει νωρίτερα βαθμούς στο “σακούλι” τους, αλλά...
Κι έτσι, παρότι, ο Άρης είχε αρκετές σπουδαίες στιγμές στα “καρέ” του Νάου, είχαν την ατυχία, ο “πορτιέρο” των Κερκυραίων να κάνει ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του. Με αποτέλεσμα, να τα... πιάσει όλα.
Με highlight του, την απόκρουση πέναλτι του Γαβριανού, στο 19'. Το οποίο είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα, ο Μάνθος από τον Γ. Μίαρη.
Κι ενώ τόσο νωρίτερα όσο κι αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές φάσεις για να σκοράρουν...
Κι έτσι φτάσαμε στο 86'. Με τον “κάπτεν” Π. Μίαρη να εκτελεί κόρνερ, τον Ζέρβα να απομακρύνει, αλλά στην εξέλιξη της φάσης, ο Τσεβανέδης έγινε αποδέκτης και με όμορφο πλασέ, έσπασε τη “γκίνια” των Κερκυραίων, που στα υπόλοιπα λεπτά, κράτησαν και έφτασαν στους πρώτους φετινούς τους βαθμούς!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Ζέρβας, Καλογέρης, Πατσέας, Παναγιωτόπουλος, Πιθούλας, Σαμψωνάς, Τσάμης (55' Ευθυμίου), Κόκκαλης, Μάνθος (46' Χονδρογιάννης), Γαβρίνας, Καβαλιέρης (70' Γρηγοριάδης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ: Νάος, Σουλάνης, Ρωμαντζάς, Γραικός, Γ. Μίαρης, Βάρθης (80' Πλάτσης), Γ. Μήτσουλης (72' Ν. Μίαρης), Βάγιας (88' Κ. Μήτσουλης), Τσεβανέδης, Π. Μίαρης, Σ. Βούλγαρης.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κουφογιάννης – Καραγιάννης, Ανδρεόπουλος
corfusports.gr