Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Εθνικός Φιλιππιάδας-Οδυσσέας Νυδρίου 1-2


Εθνικός Φιλιππιάδας-Οδυσσέας Νυδρίου 1-2
Νέα εντός έδρας ήττα για Εθνικό
Τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Εθνικός στη Φιλιππιάδα, ο οποίος ηττήθηκε με 2-1 από τον Οδυσσέα Νυδρίου, με την ομάδα του Γ. Γιάννου να είναι καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά να μην μπορεί να φτάσει και πάλι στη νίκη.
Μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον πρώτο τους σκόρερ στο πρωτάθλημα Βουλομένο, όμως ο Εθνικός πίεσε στη συνέχεια και κατάφερε να φτάσει στο 1-1 με κεφαλιά του Γιάτσε στο 23ο λεπτό. Μάλιστα στο 32΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ναυρόζογλου από τον Μακρή, όμως ο Μπούρμπος που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ. Στη συνέχεια του πρώτου μέρους ο Εθνικός πίεσε και έφτασε στο γκολ με τον Κολιάκη, το οποίοακυρώθηκε ίσως λανθασμένα ως οφσάιντ. Στην επανάληψη ο Εθνικός έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Κολιάκη και είχε δοκάρι με τον Μούτα στο 56΄ και ένα λεπτό μετά ο Δημεσπύρα με πλασέ πέτυχε το 2-1 για τον Οδυσσέα Νυδρίου. Μέχρι το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τους Μπόμπορη, Μούτα και Λέντζο να μην μπορούν να σκοράρουν.
Διαιτητής: Διώτης (Αιτ/νίας), Βοηθοί: Μπουκουβάλας-Σπυριδόπουλος (Αιτ/νίας)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γ. Γιάννος): Μπαντής, Μούτας, Μπούρμπος, Ρούμπος (17΄ Ναυρόζογλου), Πάνος, Λέντζος, Γιάτσε, Κόλλινς (58΄ Μπόμπορης), Κολιάκης, Τσακανίκας (84΄ Φλώρος), Θεοδώρου.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ (Δ. Κονιδάρης): Πάππος, Κλάπης, Θεοδωρίδης, Φλούδας (77΄ Ξένος), Παϊκόπουλος, Κωστακιώτης, Μακρής (35΄ Ψαρόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Βουλομένος (90΄ Κοντοπρίας), Κονιδάρης, Δημεσπύρα.
sportsarta.gr