Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΣ Μετέωρα-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-1


Επέστρεψε… στις ισοπαλίες η ΑΕ Καραϊσκάκης!
Ακόμη μία ισοπαλία σήμερα στην Καλαμπάκα για την ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία μετά τη νίκη με 2-1 της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Κεραυνό Θεσπρωτικού, ήρθε ισόπαλη με 1-1 εκτός έδρας με τα Μετέωρα. Αυτή είναι η 5η ισοπαλία για την ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου στο φετινό πρωτάθλημα, με την αρτινή ομάδα να παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, στο όριο της παραμονής-υποβιβασμού.

Γράφει ο Βασίλης Τσεκούρας
Οι γηπεδούχοι έλεγχαν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, όπου εκτός από το γκολ που πέτυχαν είχαν δύο δοκάρια και κάποιες ακόμη χαμένες ευκαιρίες, στην επανάληψη η ΑΕ Καραϊσκάκης ανέβηκε, πίεσε και κατάφερε λίγο πριν το φινάλε να φτάσει στο γκολ και στην ισοπαλία. Η ομάδα των Μετεώρων μπήκε δυνατά στον αγώνα και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων απείλησε στο 10ο λεπτό με τον Γραβάνη, ο οποίος δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά (15΄) αργότερα ότι δεν κατάφερε ο έμπειρος Γραβάνης, το πέτυχε ο Κουρέλας, ο οποίος με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια η ομάδα των Μετεώρων ήταν αυτή που απειλούσε και στο 34΄ ο Κουρέλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ και η κεφαλιά του Σκρέκα στο 42΄ σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Καραγκούνη, με την αρτινή ομάδα να στέκεται τυχερή και να γλιτώνει από ένα δεύτερο τέρμα. Στην επανάληψη η ΑΕ Καραϊσκάκης ανέβηκε, ισορροπώντας τον αγώνα και στο 81΄ κέρδισε πέναλτι όταν ο Σιούτας ανέτρεψε τον Δήμο, με τον αμυντικό των γηπεδούχων να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Μπαλάφας ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, χαρίζοντας στην ΑΕ Καραϊσκάκης τον βαθμό της ισοπαλίας. Λίγα λεπτά μετά έμεινε και η αρτινή ομάδα με δέκα παίκτες, καθώς ο Γιώργος Πέτσας έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στην μεσαία γραμμή και δέχτηκε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Βλιώρα.
Διαιτητής: Βλιώρας Λάμπρος (Λάρισας), Βοηθοί: Λάκης Κ. – Γεωργίου Α. (Λάρισας)
Μάθε εδώ πρώτος τι θα συμβεί στην Άρτα... Artalife!
ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ (Χ. Αντωνίου): Γεωργίου, Αυγέρος, Κουβελάς, Γραβάνης, Γκόβαρης, Σιούτας, Κωστής, Λιατσικούρας, Παπαγεωργόπουλος, Τσιαούσης, Σκρέκας.
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Β. Ξανθόπουλος): Καραγκούνης, Σταμούλης, Κατσαρός (66' Κατσαρός), Καρτσακλής, Πέτσας, Βασιλάκης, Μπαλαδήμας (58' Δήμος), Βερλέκης, Αντωνίου, Μπαλάφας, Τσάπαλης (85' Λιόλιος).
sportsarta.gr