Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΜΑΖΟΝΕΣ: «Εξάσφαιρη» πρεμιέρα!


Τα κορίτσια του Βίκυ Παργινού εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους στη Γ’ εθνική, επί των αδύναμων Αμαζόνων, και ξεκίνησαν με το δεξί! – Έπαιξε σ’ όλο το ματς, η 10χρονη Βορριά, με τις φιλοξενούμενες!




Ο Ολυμπιακός Κέρκυρας έδωσε, την Κυριακή το μεσημέρι, το πρώτο ever επίσημο παιχνίδι του, στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Και τα κορίτσια του Παργινού ήταν απολαυστικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν κάνοντας επίδειξη δύναμης απέναντι στις Αμαζόνες Θεσπρωτίας (μια πολύ νεανική ομάδα, και αδύναμο κρίκο του ομίλου) πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα με 5-0, «κλειδώνοντας» τους πρώτους βαθμούς.

Πριν στην επανάληψη, λίγο οι αλλαγές, λίγο η σιγουριά που προσέφερε το σκορ, κάνουν τις Κερκυραίες να ρίξουν ταχύτητα, φτάνοντας εν τέλει, στο τελικό 6-1!



Για την ιστορία, τα έξι τέρματα των «ερυθρόλευκων» ήρθαν από τις Μπρίνια, Αρβανίτη (2), Στυλιανίδη, Τ. Μαυρόχη και Βαγιωνίτη.

Τέλος, αξίζει αναφοράς, το γεγονός ότι με τη φανέλα των Αμαζόνων αγωνίστηκε και μια δεκάχρονη. Η Καλλιόπη Βορριά, που έκανε στην Κέρκυρα και την Ακαδημία του ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ τα... πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα!

Η σύνθεση του Ολυμπιακού:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β. Παργινός): Χρ. Καλούδη, Κλείσαρη (60’ Α. Παρίση), Τ. Καλούδη, Μπάντα, Κ. Μαυρόχη (40’ Κυριακοπούλου), Τ. Μαυρόχη, Μεταλληνού (38’ Λευθεριώτη), Μπρίνια, Αρβανιτάκη, Βαγιωνίτη, Στυλιανίδη
corfusports.gr