Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με τεσσάρα Σακελαρόπουλου κέρδισε με 5-1 ο Γ.Ο.Μεσολογγίου

 Σακελαρόπουλος Δημ. πανηγυρίζει ενα απο τα 4 γκόλ που πέτυχε μαζί με Κοκόρη Α.[2],Σούλα Δ.,Δάλλας Ι.[δεξιά]
  Σακελαρόπουλος Δημ. μετά απο οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων απο κοντά κάνει το 2-0
 ΄΄Σίφουνας΄΄ ο ΓΟΜ ,πέτυχε σπουδαία και ευρεία νίκη στο Ενωσιακό γήπεδο κερδίζοντας στο γειτονικό ντέρμπυ την Δόξα Αιτωλικού με 5-1..Η νίκη των γηπεδούχων παίρνει μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι  απο το 42΄έπαιζε με 10 παίκτες.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Σακελαρόπουλος Δ. που πέτυχε 4 υπέροχα γκόλ,και ήταν μια συνεχή πηγή κινδύνου για την άμυνα της Δόξας Αιτωλικού..
Στο 2΄σε σέντρα του Σακελαρόπουλου κεφαλιά του Τσαλίκη αποκρούει με διπλή προσπάθεια ο Φλάκας.
Στο 5΄σε μακρινό φάουλ του Δερβίση ο Τσαλίκης απο κοντά κάνει το 1-0.
Στο 8΄διαγώνιο σούτ του βετεράνου Κερανούδη Α. φεύγει λίγο έξω απο την εστία του Αναστόπουλου.
Στο 10΄φάση διαρκείας στην περιοχή του ΓΟΜ ο Τρικαλινός σε σέντρα Ρίσβα σουτάρει στο κάθετο δοκάρι και νέο σούτ του ίδιου παίκτη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αναστόπουλος.
Στο 13΄μετά απο ωραία άναπτυξη των παικτών του ΓΟΜ ,ο Δάλλας σεντράρει και ο επερχόμενος Σακελαρόπουλος με σούτ εν κινήσει κάνει το 2-0.
Στο 27΄διαγώνιο ψηλοκρεμαστό σούτ του Σούλα φεύγει άουτ.
Στο 32΄ο Δάλλας βγάζει ωραία κάθετη πάσα στον Σακελαρόπουλο που απο καλή θέση αστοχεί.
Στο 38΄καταπληκτική ασίστ του Τσαλίκη ο Σακελαρόπουλος απο θέση τετ-α-τέτ  πλασάρει για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Φλάκας.
Στο 40΄ ο Σακελαρόπουλος παίρνει την μπάλα στον χώρο του κέντρου και με κούρσα 40 μέτρων και σούτ κάνει το 3-0.
Στο 42΄ο Ρισβάς κερδίζει πέναλτυ [αυστηρό] απο τον Κοκόρη Α. που δέχτηκε κόκκινη κάρτα [δίκαια] για εξύβριση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τρικαλινός που μειώνει σε 3-1.
Στο β΄ημίχρονο παρότι ο ΓΟΜ έπαιζε με παίκτη λιγότερο  συνέχισε στον ίδιο ρυθμό ,και σε κανένα σημείο του αγώνα  δεν φάνηκε αυτό.
Στο 52΄ο Τσαλίκης ΄΄ελίχτηκε΄΄ απο τα αριστερά σεντράρει στον Σούλα πασάρει αυτός στον επερχόμενο Σακελαρόπουλο που με δυνατό διαγώνιο σούτ στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία πετυχαίνοντας ενα καταπληκτικό γκόλ κάνοντας το 4-1.
Στο 65΄ασίστ του Σακελαρόπουλου στον νεοσελθώντα  Δελή  που απο θέση τετ-α-τετ νικήθηκε απο τον Φλάκα.
Στο 71΄με παληκαρίσιο τρόπο ο Σακελαρόπουλος κερδίζει την μπάλα και με ιδανικό πλασέ κάνει το τελικό 5-1 πετυχαίνοντας ΄΄καρέ΄΄ προσωπικών τερμάτων.
Στο 73΄σε μακρινό σούτ του Συρροκώστα αποκρούει σε κόρνερ ο Αναστόπουλος με θεαματική απόκρουση.
Στο 74΄ πανομοιότυπη φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές και με τον τερματοφύλακα του ΓΟΜ να αποκρούει ξανά σε κόρνερ.
Στο 76΄με πρωταγωνιστές δύο 15χρονους του ΓΟΜ έγινε μια υπέροχη φάση ,οταν ο Διαμαντόπουλος Χ. με ατομική ενέργεια [απέφυγε 3 αντιπάλων] ,σούταρε απο πλάγια θέση  ΄΄τραντάζοντας΄΄ το οριζόντιο δοκάρι της Δόξας και ο επερχόμενος συνομηλικός Βαλής σουτάρει για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Φλάκας σε κόρνερ.
Στο 80΄σουτ του 16χρονου Δημητρούκα μπλοκάρει ο Φλάκας.
Στο 82΄ο Δελής φθάνει απέναντι απο τον Φλάκα χάνει όμως το κοντρόλ και την ευκαιρία για το 6-1.
Στο 85΄αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κανταρέλος Δ. των φιλοξενούμενων.
Στο 86΄ατομική ενέργεια του Ρισβά και σούτ απέκρουσε με κεφαλιά ο Πασπαλιάρης σε κόρνερ.
Απο τον ΓΟΜ διακρίθηκαν οι Σακελαρόπουλος,Διαμαντόπουλος Χ.,Πασπαλιάρης Δ. χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.Απο την Δόξα διακρίθηκαν οι Συρροκώστας ,Κερανούσης Α.,Τρικαλινός και Ρισβάς.
Πολύ καλή η διαιτησία του Λιόνα [αυστηρός μόνο  ο καταλογισμός του πέναλτυ που το κέρδισε ο Ρισβάς παρά υπέπεσε ο Κοκόρης] ενω καλοί ήταν και οι βοηθοί του Ροδάτος,Σούζας
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ...Αναστόπουλος Κ.,Κοκόρης Α.,Αντωνόπουλος Ι.,Ζέρβας Γρ.,Διαμαντόπουλος Χ.,Δάλλας Ι.[.λ.τρ. 75΄Βαλής Μαρ.], Δερβίσης Β.[λ.τρ.Δημητρούκας Χ.],Πασπαλιάρης Δ.,Σακελαρόπουλος Δ.,Σούλας Δ.[λ.τρ.60΄Δελής Γ.],Τσαλικής Α.
ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ..Φλάκας Ι.,Χασιώτης Σωτ.,Γκοργκόλης[72΄Δρακονταειδής Γ.],Κανταρέλος Δ.,Μπότας Σ.[20΄Καργιοφύλης  Σ.],Κερανούδης Βελ.,Συρροκώστας,Χασιώτης Χρ.[78΄Κατσαρός Ι.]Τρικαλινός Δ.,Ρισβάς Ν.,Κερανούδης Α.
 φάση μπροστά στην εστία του Φλάκα Ι.[Δόξα Αιτωλικού]
   οι ποδοσφαιριστές του ΓΟΜ πανηγυρίζουν ένα απο τα πέντε γκόλ
ο ΄΄πορτιέρο΄΄ του ΓΟΜ Αναστόπουλος Κώστας ,σταθερός σε όσες φάσεις χρειάστηκε να επέμβει