Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στο σεμινάριο CORE της UEFA ο Πολυχρόνης Κωσταράς...

 Η νέα φουρνιά της Ελληνικής διαιτησίας επέστρεψε από την UEFA και την Νιον, όπου συμμετείχε στο σεμινάριο CORE από τις 18-25 του Οκτωβρίου αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο διαιτητής της Football League και υποψήφιος για άνοδο στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) μαζί με τους βοηθούς Τρύφων Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νιας) που αγωνίζονται στη Football League και Super League αντίστοιχα, συμμετείχαν στο σεμινάριο CORE της UEFA για τους υποψήφιους νέους διεθνείς διαιτητές και βοηθούς εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε εκπαίδευση, βελτίωση, φυσική κατάσταση και τεστ στην Αγγλική γλώσσα. Παράλληλα τo διαιτητικό τρίο συμμετείχε και σε έναν αγώνα της Β’ κατηγορίας του Γαλλικού πρωταθλήματος μεταξύ της Λυόν Ντουσέρ και της Μουλέν.

Μάλιστα ο Παπαπέτρου μπήκε σε μια κατηγορία με νέους και εξελίξιμους διαιτητές, οι οποίοι θα κληθούν να συμμετέχουν σε ένα τουρνουά που θα γίνει τον Δεκέμβριο ή του Ιανουάριο.


 Ο Τάσος Παπαπέτρου (στο κέντρο με την μπλε εμφάνιση) ο Τρύφων Πετρόπουλος (αριστερά) και Πολύχρονης Κωσταράς (δεξιά), μαζί με τους δασκάλους στο CORE Σάιμονς και Γρέγκορς[πάνω φωτογραφία]
 Ο Τάσος Παπαπέτερου (αριστερά) μαζί με τον μέντορά του Λάρσεν τον Πολυχρόνη Κωσταρά, τον Τρύφων Πετρόπουλο τον παλαίμαχο διαιτητή Ελ Ρόι, και τον βοηθό στην Α΄κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος Άντριαν (αριστερά).[κάτω φωτογραφία]...
Του Βασίλη Ποντικού
soccerplus.gr