Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Επέστρεψε στις νίκες ο Αστέρας Κεφαλοβρύσου..

                                                   AΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ


Αστέρας Κεφαλοβρύσου – Αράκυνθος Ματαράγκας 2-0
Με δύο γκόλ , ένα στην αρχή και ένα στο τέλος του αγώνα , επικράτησε ο Αστέρας Κεφαλοβρύσου του Αράκυνθου Ματαράγκας , στο γήπεδο του Κεφαλοβρύσου , το απόγευμα του Σαββάτου , 27/10/2012 . Πιο ουσιαστικοί οι γηπεδούχοι στο τελείωμα των φάσεών τους σε αντίθεση με τους αρκετά πιεστικούς , ιδίως στο α’ ημίχρονο αλλά πιο φλύαρους φιλοξενούμενος . Η Μακρυνιώτικη ομάδα η οποία βρέθηκε από πολύ νωρίς , για ακόμη ένα παιχνίδι , πίσω στο σκορ , πίεσε τον Αστέρα , δημιούργησε παιχνίδι αλλά δεν κατάφερνε να φτάσει με ιδιαίτερες αξιώσεις στην εστία του Τσοκαντά , έχοντας ως καλύτερη στιγμή την χαμένη ευκαιρία , εμπρός σε κενή εστία , του διακριθέντα Γιωτόπουλου . Σε αντίθεση ο Αστέρας , κλείστηκε και προσπάθησε ιδίως με αντεπιθέσεις να αντιπαρέλθει της πίεσης των αντιπάλων τους. Στο β’ ημίχρονο και ιδίως στο α’ 15λεπτο αυτού συνεχίστηκε το ίδιο στιλ παιχνιδιού για τις δύο ομάδες , Όσο περνούσε όμως η ώρα , η κούραση άρχισε να επηρεάζει τους φιλοξενούμενους ενώ οι αλλαγές που έγιναν δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα , σε αντίθεση με το φρεσκάρισμα από πλευράς γηπεδούχων , όπου ανέβασε περισσότερο την απόδοση του συνόλου της . Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι ο Αράκυνθος τελείωσε το ματς με 9 παίχτες , καθόσον ο Σαλευρής και ο νεοεισελθών Μπανάκας , αποχώρησαν λόγω τραυματισμού και ενώ ήδη είχαν πραγματοποιηθεί όλες οι αλλαγές , στην προσπάθεια της ομάδας να ισοφαρίσει και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο . Το τελευταίο 15λεπτο άνηκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Αστέρα , χρονικό σημείο στο οποίο και κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη με ένα δεύτερο γκολ και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη . Πολύ καλή η διαιτησία των έμπειρων Λάμπρου – Βελαώρα – Γκουτσέλη .
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :
2’ ΓΚΟΟΟΛΛ: Κόρνερ για τον Αστέρα με τον Ανδρεάκη , στο 2ο δοκάρι , ψηλότερα από όλους ο Μυλιώτης , σημάδεψε την αριστερή γωνία του Καραβασίλη , ο οποίος απέκρουσε αλλά στην ρίζα της δοκού , η μπάλα εβρισκόμενη στα πόδια του αμυνόμενου Ευαγγελόπουλου , κατέληξε στα δίχτυα .
15’ Από θέση αριστερά ο Ανδρεάκης με ατομική ενέργεια , σουτάρει μόλις άουτ .
21’ Παρόμοια με την προηγούμενη φάση , προ της εστίας του ο Καραβασίλης διώχνει σε κόρνερ .
28’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Αράκυνθο. Ο Τσοκαντάς στην προσπάθεια να μπλοκάρει , χάνει την μπάλα και ο σαστισμένος από την εξέλιξη της φάσης Γιωτόπουλος , πλασάρει χωρίς δύναμη και ο επερχόμενος αμυντικός του Αστέρα , διώχνει προ της κενής εστίας .
35’ Ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Ανδρεάκη , από το ύψος σχεδόν της μικρής περιοχής , ύστερα από λάθος εκτίμηση του Καλτσή , αποκρούει σωτήρια ο Καραβασίλης , κρατώντας το 1-0 .
50’ Κόρνερ του Κορομπύλη και ο Μπανάκας Ν. από κοντά χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει στέλνοντας την μπάλα άουτ .
75’ Μεγάλη φάση για τον Αστέρα με τριπλό δοκάρι . Ο Ανδρεάκης στην αρχή σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή , η μπάλα βρίσκει την οριζόντια δοκό , στην συνέχεια ο Μποτσιβάλης με κεφαλιά βρίσκει την κάθετη δοκό , ασθενές διώξιμο των αμυντικών της Ματαράγκας , νέο σουτ του Φούντα , στην ρίζα της δεξιάς δοκού και στην επιστροφή , προ του επερχόμενου επιθετικού μπλόκαρε ο Καραβασίλης .
85’ ΓΚΟΟΟΛΛ: Ήδη παίζοντας με 9 παίχτες οι φιλοξενούμενοι και καταβεβλημένοι από την προσπάθεια για ισοφάριση δέχονται το 2-0 , όταν από ωραία ομαδική ενέργεια από αριστερά , η μπάλα καταλήγει στον Φούντα Δ. , ο οποίος με ωραίο διαγώνιο πλασέ , έκλεισε το σκορ του αγώνα .
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
Κεφαλόβρυσο : Τσοκαντάς ,Σαλονίτης , Φούντας Α. , Σκαρμούσος , Μυλιώτης , Φούντας Δ. , Καρέτσος , Κολτσίδας , (46’ Κανταρέλος) , Ψαθάς , (56’ Μποτσιβάλλης) , Ανδρεάκης , Καραδήμας .
Ματαράγκα : Καραβασίλης , Ευαγγελόπουλος , Μπανάκας Ν. , (71’ Τζάνης) , Τσοπλάκος , Καλτσής , Σιαλευρής , Κορομπίλης , Καλύβας , Γιωτόπουλος , Μουτεσίδης (61’ Σιβρίκας) , Κατσούλας (55’ Mπανάκας) .
Ι.Κ.