Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΒΑΓΙΑΣ: “Πρεμιέρα με βαθμό ή βαθμούς”


Το Μεσολόγγι δεν... τρομάζει τον έμπειρο μέσο της Αναγέννησης που μιλά για νίκη στην πρεμιέρα, ή στην χειρότερη, για ισοπαλία.


Ο Απόλλωνας Βάγιας μίλησε στην εκπομπή Start Sports για την Αναγέννηση του Περιφερειακού πρωταθλήματος, εξήγησε πως με τη βοήθεια του κόσμου, ελπίζει το συγκρότημα του Γιάννη Κουρή να υπερκεράσει το εμπόδιο της ΑΕΜ, ενώ θεωρεί πως το πάθος που δείχνουν οι συμπαίκτες του θα υποσκελίσει τον παράγοντα εμπειρία που απουσιάζει στους περισσότερους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το ματς της πρεμιέρας
“Είναι πολύ δύσκολο ματς, κόντρα σε μια πολύ έμπειρη ομάδα, η οποία έχει κάνει πολλές κινήσεις κι έχει ενισχυθεί, αφού έχει σα στόχο την άνοδο. Κι εμείς, όμως, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε δουλέψει καλά στην προετοιμασία και ελπίζω πως με τη βοήθεια του κόσμου, θα φτάσουμε στη νίκη είτε έστω στην ισοπαλία”.

Για το που θα κριθεί η παραμονή
“Στόχος μας είναι η παραμονή, όμως ακόμη είναι πολύ νωρίς. Πλην 3-4 ομάδων, οι υπόλοιπες θα παλέψουν για την παραμονή, όμως θα παίξουν πολλά ρόλο. Όπως το οικονομικό, το ρόστερ τους και άλλα”.

Για την ΕΠΟ και το ότι ακόμη δεν γνωστοποίησε πόσες ομάδες ανεβαίνουν κι υποβιβάζονται:
“Δεν είναι και το καλύτερο να αρχίζει μια σεζόν και να μην ξέρουμε πόσοι πέφτουν, που ενδιαφέρει εμάς. Όμως, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, με αυτά τα δεδομένα θα πορευτούμε”.

Για τον Όλυμπο
“Προσωπικά ελπιζω να κάνει κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε η Κασσιώπη πέρυσι. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή, καθώς και έμπειρους, αλλά και αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα πρέπει όμως να δέσουν. Όταν όμως συμβεί αυτό, θεωρώ πως θα πρωταγωνιστήσει. Θεωρώ σίγουρη πάντως την είσοδό του στην πεντάδα”

Για τα συν και τα πλην της Αναγέννησης
“Σίγουρα, αρνητικό είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν έχουν εμπειρία από το Περιφερειακό.
Πιστέυω όμως πως με τη δουλειά που έχουμε κάνει και το πάθος που θα δείξουμε, θα μπορέσουμε να αντισταθμίσουμε αυτό το ντεσαβαντάζ”.

corfusports.gr