Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ...........................


Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας έχει ξεκινήσει στα Τρίκαλα και το παιχνίδι στο Νυδρί έχει μείνει στις... αναμνήσεις των ανθρώπων του "κυανέρυθρου" συλλόγου. Η νίκη ήταν πολύτιμη, αλλά το ζητούμενο είναι η συνέχεια.
Ο Νίκος Βέκιος σαφώς και έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά η επιθυμία του είναι η βελτίωση να είναι συνεχόμενη. Αυτό σημαίνει ότι την Κυριακή περιμένει να δει ακόμη περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του, αφού τα περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν. Στο παιχνίδι της πρεμιέρας δεν αγωνίστηκε λόγο τραυματισμού ο Νίκος Καραΐσκος, έτσι μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του για να προσφέρει μια επιπλέον λύση. Από εκεί και πέρα το πρόβλημα με τον στρατευμένο Χρήστο Στάμο παραμένει, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί η χρυσή φόρμα για να μπορεί ο παίκτης να συμμετέχει στις προπονήσεις.Πηγή: periferiako.com


Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Κέρκυρας απηύθυνε η διοίκηση του Ολύμπου Κέρκυρας για τον εντός έδρας αγώνα με τα Μετέωρα.
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, η είσοδος στους μαθητές είναι δωρεάν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Όλυμπος την Κυριακή στις 3.00μμ δίνει το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιγνίδι με αντίπαλο την ομάδα των Μετεώρων. Το Δ.Σ. το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές καλούν τους Κερκυραίους φιλάθλους να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια η οποία γίνεται με αμιγώς Κερκυραϊκό χρώμα.
Η ατόφια Κερκυραϊκή ομάδα χρειάζεται όλους σας, ενώ ειδικά όσοι ισχυρίζονται ότι είναι "Ολύμπιοι" θα φανεί την Κυριακή κατά πόσο πράγματι είναι.Η είσοδος για τους μαθητές και τους φοιτητές είναι ΔΩΡΕΑΝ με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας, ενώ δωρεάν θα είναι και η είσοδος για όλα τα παιδιά των Ακαδημιών της ομάδας».

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Φιλιππιάδας με την οποία γνωστοποιεί ότι τα παιδιά κάτω των 15 ετών θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, ενώ πριν από κάθε έναρξη αγώνα θα γίνεται αγώνας επίδειξης από τα παιδικά τμήματα.
Η ανακοίνωση:
Ενόψει του πρώτου φετινού αγώνα στην έδρα μας με αντίπαλο την ομάδα της Αναγέννησης Περιβολίου ανακοινώνεται ότι καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς τα παιδιά κάτω των 15 ετών θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο. Επίσης για πρώτη φορά φέτος, μετά από την επαναλειτουργία της ακαδημίας μας που μέχρι στιγμής αριθμεί περίπου 80 παιδιά διαφόρων ηλικιών, 15 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων θα γίνεται αγώνας επίδειξης από τα παιδικά τμήματα και εν συνεχεία οι μικροί μας αθλητές θα συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.
sportsioannina.gr