Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗΣ-Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ & ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-ΟΔ.ΝΥΔΡΙΟΥ



Ήρθε η ώρα για την πρεμιέρα του Άρη στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Την Κυριακή στις 15:00 στο Αιτωλικού θα υποδεχτεί τον Οδυσσέα Νυδριου για την δεύτερη αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Αυτό που καρτερούσε και για το οποίο ανυπομονούσε τόσα χρόνια ο κόσμος του Άρη έφτασε, θα δει την ομάδα στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Από αγωνιστικής άποψης τα πάντα είναι έτοιμα ώστε να φτάσει ο Άρης στην επιτυχία.
Όσοι βρισκόμαστε στο ποδοσφαιρικό τμήμα καλούμε τον κόσμο του Άρη να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξει στις προσπάθειές της να φτάσει στην νίκη. Με μπροστάρηδες τους Ανεπιθύμητους να δημιουργήσουν   ατμόσφαιρα τέτοια - όπως εκείνοι γνωρίζουν να δημιουργούν καλύτερα από όλους  - που θα δίνει φτερά στους ποδοσφαιριστές για να φτάσουν στη νίκη. Η βοήθειά τους είναι απαραίτητη όχι μόνο στο παιχνίδι της Κυριακής αλλά σε όλο το πρωτάθλημα. Άλλωστε ο κόσμος είναι δύναμη για την ομάδα και η τεράστια ιστορία της ομάδας διδάσκει ότι όποτε ο κόσμος ήταν στο πλευρό της  υπήρχαν πάντοτε επιτυχίες.
dtheodosiou.blogspot.gr/