Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΑΕΜ: Τους έκανε την καρδιά... περιβόλι!











Το Μεσολόγγι, αφού γλύτωσε στο 20λεπτο, στην συνέχει επέβαλλε το νόμο του και πέρασε εύκολα από το νότο με 4-0!

Επιβλητικό ήταν το πέρασμα της ΑΕ Μεσολογγίου από το Περιβόλι, καθώς εκεί, για την πρεμιέρα του Περιφερειακού, συνέτριψε με 4-0 την τοπική Αναγέννηση, που παρά το φουριόζικο ξεκίνημα της, γνώρισε στη συνέχεια, από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της κατηγορίας.
Έτσι, αφού η κερκυραϊκή ομάδα δεν κατόρθωσε να αιφνιδιάσει στα πρώτα λεπτά του ματς τους έμπειρους παίκτες του Βασιλείου (μεγαλύτερη στιγμή στο 19' με τον Βλάσση να μην μπορεί να νικήσει τον Δουλιώτη), στη συνέχεια, ήρθε το Μεσολόγγι πήρε τα ηνία και μετέτρεψε μια θεωρητικά επικίνδυνη έξοδο, σε υγιεινό περίπατο.
Με τον Καβαλάρη να εκμεταλλεύεται σε αντεπίθεση, σέντρα του Καρακίτσου και να ανοίγει το σκορ, στο 22', και στο 50' να βάζει τις βάσεις για το διπλό, μετά από πάσα του Ξευγέννη.
Ενδιάμεσα, στο 35' η Αναγέννηση είχε την τελευταία καλή της στιγμή, πάλι με τον Βλάσση που από κοντά δεν νίκησε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, κάτι που δεν κατάφερε ούτε ο Μήτσουλης στην εξέλιξη της φάσης.
Και εν τέλει, στο 60' το διπλό “κλείδωσε” οριστικά. Όταν ο Νάος ανέτρεψε τον Πέντσα μέσα στην περιοχή, και το πέναλτι μετέτρεεψε σε γκολ ο Ξευγέννης για το 0-3.
Το κερασάκι στην τούρτα του μεσολογγίτικου πάρτι, έβαλε λίγο πριν το τέλος, στο 85', ο Πέντσας, για το τελικό 0-4!
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αναγέννηση Περιβολίου (Κουρής): Νάος, Σουλάνης, Ρομαντζάς, Γραικός, Γ. Μίαρης, Βασιλάκης (70΄ Ν. Μίαρης), Γ. Μήτσουλης (75' Βάγιας), Τσεβανέδης, Δ. Βλάσσης, Π. Μίαρης, Βούλγαρης (70' Φ. Βλάσσης)
Μεσολόγγι (Βασιλείου): Δουλιώτης, Κολοβάκης (55' Πέντσας), Νούλας, Δάρδας, Μπαλαούρας, Πελέκης, Μακρής Π., Καβαλάρης, Καρακίτσος (65' Νικολόπουλος), Τσιούνης (55' Φράγκος), Ξευγένης.
Διαιτητής του ματς ήταν ο Δ. Καλιακάτσος που δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα. Βοηθοί του ήταν οι Σαρλής και Μπουντούρης.
corfusports.gr...Corfu Goal