Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δύσκολα η Ακαδημία έκαμψε την αντίσταση της Α.Ε.Οινιαδών

 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ 2 - 1
Αγχωτική νίκη για την Ακαδημία με αντίπαλο την ΑΕ Οινιαδών. Ο αγώνας έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, και το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε παιχνίδι κέντρου χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη ευκαιρία. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕ Οινιαδών να προηγείται στο 47’ και να φορτώνει με άγχος τα πόδια των γηπεδούχων. Στη συνέχεια η Ακαδημία πίεσε τον αντίπαλό της και κατάφερε στο 66’ με πέναλτι να κάνει το 1-1 και στο 86’ με απευθείας φάουλ του Παπά να πάρει την πολύτιμη νίκη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΞΗΡΟΣ, ΔΗΜΑΡΑΣ Ι., ΖΟΥΜΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ., ΒΛΑΧΟΣ, ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΠΑΠΑΣ (89’ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΓΡ., ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (62’ΚΡΑΝΗΣ), ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (73’ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Α.Ε.ΟΙΝΙΑΔΩΝ....... ΓΚΑΪΔΑΣ, ΠΟΛΥΖΟΣ, ΜΠΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (81’ ΠΑΡΑΜΠΑΤΗΣ), ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ, ΚΑΚΟΣ, ΚΟΝΔΡΑΛΗΣ, ΡΕΚΑΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ, ΔΙΟΝΑΤΟΣ (70’ ΓΑΛΑΝΗΣ), ΡΑΠΤΗΣ (85’ ΝΙΚΟΛΑΟΥ).
ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
35’ Από κόντρα επίθεση, ο Κουτσουπιάς βγαίνει τετ – α – τετ με τον Ξηρό ο οποίος αποκρούει και διώχνει σε πλάγιο ο Κωνσταντάρας Δ.

41’ Έξω από την μεγάλη περιοχή ο Μπαλαούρας πασάρει στον Παπαθανασίου, ο τελευταίος πιάνει δυνατό σουτ και δύσκολα ο Γκάϊδας διώχνει σε κόρνερ.
44’ Εκτέλεση κόρνερ από τον Αθανασόπουλο από δεξιά, κεφαλιά ο Παπαθανασίου μέσα από την μικρή περιοχή και μπλοκάρει ο Γκάϊδας.
46’ Από δεξιά ατομική ενέργεια του Παπά που περνά 4 αντιπάλους του, μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, όμως πασάρει στο κενό ενώ 3 συμπαίκτες του ήταν σε θέση γκολ.
47’ Από δεξιά ο Κουτσουπιάς, έξω από τη μεγάλη περιοχή κάνει ένα δυνατό σουτ και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ξηρού, κάνοντας το 0-1.
56’ Από δεξιά ο Παπαθανασίου, σεντράρει στην μεγάλη περιοχή, βρίσκει τον Μπαλαούρα αλά στο κοντρόλ τον προλαβαίνει ο Γκάϊδας και μπλοκάρει.
66’ Από δεξιά ο Μπαλαούρας, περνά τον αντίπαλό του μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, τον ανατρέπει ο Κονδραλής και ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο |Κωνσταντάρας Γρ. και κάνει το 1-1.
73’ Από δεξιά σέντρα του Ράπτη, προλαβαίνει και αποκρούει ο Ξηρός και δεν φτάνει η μπάλα στον μόνο του Παραμπάτη που βρίσκεται σε θέση γκολ.
86’ Ο Παλιούρας ανατρέπεται έξω από την μεγάλη περιοχή και παίρνει το φάουλ. Το εκτελεί ο Παπάς απευθείας και η μπάλα καταλήγει στο δεξί Γάμα του Γκάϊδα κάνοντας το τελικό 2-1.
Από την Ακαδημία ξεχώρισαν οι Κωνσταντάρας Δ, Παπάς και Μπαλαούρας.
Από την ΑΕ Οινιαδών ξεχώρισαν οι Κάκος και Κουτσουπιάς.
Καλό το διαιτητικό τρίο Τσιλίκα, Τριανταφύλλου, Ροδάτου.

                          ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ[ απο τους διακριθέντες της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου]

                          ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ [πρίν χρόνια ο πατέρας του Θανάσης στο ίδιο γήπεδο αγωνιζότανε με επιτυχία με τον Ευηνο






                    ΔΗΜ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ [αρμονική συνεργασία με τον βετεράνο Κ. Βλάχο σαν αμυντικό ΄΄δίδυμο΄΄
                            ο ΛΑΡΥ [Βασ. Νικολάου]στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας
                          στο β΄ημίχρονο και μετά τις τρείς αλλαγές ,έμεινε μόνος του στον πάγκο..
evinochori-kalidona.gr