Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεγάλη νίκη της Φιλοθέης, ισοπαλία Αετού στην πρεμιέρα


Πρεμιέρα με το δεξί για την Φιλοθέη, στα Μετέωρα νίκησε την ομώνυμη ομάδα με 1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γ. Νταλάκα στο 22΄, ενώ στο Δημαριό ο Αετός Διασέλου στο γειτονικό ντέρμπι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας ήλθε ισόπαλος 2-2, σε ένα παιχνίδι όπου όλα κρίθηκαν  στο 1ο ημίχρονο.
Οι ομάδες που έχουν ενισχυθεί φέτος και έχουν στόχο την άνοδο ξεκινήσανε και αυτές με το δεξί, το Μεσολόγγι επικράτησε στην Κέρκυρα της Αναγέννησης Περιβολίου με 4-0 και τα Τρίκαλα του Οδυσσέα στο Νυδρί με 1-0.

Μετέωρα – Φιλοθέη 0 - 1
Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και κρίθηκε στη φάση του 22΄ όταν ο Δ. Γιαννούλης  ανατράπηκε και ο κ. Κωνσταντής διαιτητής της συνάντησης (του συνδέσμου Γρεβενών) έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Γ. Νταλάκας και εύστοχος έγραψε το 0-1 που ήταν και τελικό σκορ.
Ο προπονητής της Φιλοθέης Πάνος Νίκου χρησιμοποίησε τους Βαρέλη, Τρομπούκη, Ζυγούρη, Παλιάγκα, Τσιφλίδη, Νάσιο, Παππά (λ.τ. 35΄ Ξυλογιάννης), Γιαννούλης Θ., Νταλάκας, Θεμελής (90΄ Τσιγαρίδας), Γιαννούλης Δ.(81΄Κυριακόπουλος).


Αετός Διασέλου-Εθνικός Φιλιππιάδας: 2 - 2
Μεγάλο παιχνίδι στο Δημαριό, πραγματικό ντέρμπι που τα είχε όλα, δυνατά μαρκαρίσματα, γκολ, αποβολές και ικανοποίησε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Ο Αετός βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει και να μοιραστούν τελικά βαθμοί και εντυπώσεις. Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 3΄ με τον Τσακανίκα, όμως ο Αετός ισοφάρισε με τον Μάλλιο στο 15΄.  Ο Εθνικός πάλι πήρε κεφάλι στο σκορ στο 20΄ με τον Λέντζο, όμως σε κομβικό σημείο στο 44΄ ο Αετός ισοφάρισε πάλι με τον Μάλλιο σε 2-2, που όχι μόνο ήταν σκορ ημιχρόνου, αλλά και τελικό.


artasport.gr